Charity Ride-Out t.v.v. Koninklijk Werk IBIS

zaterdag, 23 december, 2017
Plaats van afspraak: 
Moto's Inghelbrecht
Uur van vertrek: 
14 uur

INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN

Op 23 december organiseert VCO zijn jaarlijkse Kerstrit, dit jaar voor het eerst als rit voor het goede doel.

Als goed doel kozen we bewust voor een Oostendse vzw, het Koninklijk Werk IBIS.

Koning Albert I stichtte IBIS in 1906 om opleiding en opvoeding te verstrekken aan weeskinderen uit de visserijsector. De doelstelling : “De jongens moeten er gelukkig zijn en al het mogelijke wordt gedaan om hen te omringen met alle zorgen en toewijding die ze ook thuis zouden krijgen” blijft meer dan honderd jaar later even actueel. Het Koninklijk Werk IBIS geniet het voorrecht onder de Hoge Bescherming van ZM de Koning te staan.

Inschrijving voor deze rit bedraagt €15 waarvan €10 naar het goede doel gaat. De overige €5 besteden we aan een drankje en een aandenken.

De vzw "Oostende voor Anker" verdubbelt het verzamelde eindbedrag dus we hopen een serieuze som te kunnen doorstorten naar de IBIS.

Het is en blijft een kerstrit dus versier je Vespa met lichtjes en alle andere toeters en bellen en haal dat Kerstmanpak ook maar van onder het stof want: weer of geen weer: wij rijden voor de jongeren van de IBIS!

Schrijf je nu in via het formulier hieronder en stort vandaag nog je bijdrage op IBAN: BE85 9730 6816 8806 (BIC: ARSPBE22) op naam van Vespa Club Oostende vzw

Via deze link kan je ons laten weten welk nummer we volgens jou moeten aanvragen als verzoekplaat.

Organisatie: 
VCO
http://www.ibiswerk.be/