Dag van de Motorrijder

Inghelbrecht
Uur van vertrek:
13 uur

We genieten van een leuk polderritje richting Brugge, waar we deelnemen aan deze dag van de motorrijder.

We hebben twee reeksen voor het behendigheidsparcours kunnen vastleggen voor VCO.   Doch iedereen die hieraan wil deelnemen moet zich hiervoor inschrijven.  Dit kan door één van de volgende links in te vullen.  Het speelt geen rol welk uur je daarbij neemt, we rijden in groep naar Brugge en terug naar Oostende.

Onze afspraak met de organisatie is de volgende :

Tegen 1 maart hebben we wel graag dat ieder geïnteresseerd clublid heeft ingeschreven. Zijn er nog veel vrije plaatsen dan gaan we die gunnen aan andere motorrijders. Zijn jullie met voldoende, dan zijn deze sessies exclusief voor de Vespaclub Oostende!

Dus beste Vespisti, dit is een uniek en heel leerrijk moment om mee te maken, onder begeleiding van ervaren politie-motards!

Vul asap één van deze links in zodat je verzekerd bent van deelname.

Meer info vind je op www.dagvandemotorrijder.be

Organisatie:
Derden