Voor u gereden scootertreffen

zondag, 26 augustus, 2018

Voor u gereden scootertreffen

“Flying Dutchman” heeft voor alle liefhebbers van de classic scooter een bepijlde rit uitgestippeld doorheen onze schitterende Vlaamse Ardennen.

De vernieuwde markt in Oudenaarde wordt onze start- en aankomstplaats. De route zelf bedraagt ongeveer 100 km, je kan ze hier bekijken en eventueel downloaden op uw GPS-toestel.

Vooraf inschrijven is wenselijk en voordelig, dat doe je via deze link

Dit kan je doen door uiterlijk tegen 20/08 het bedrag van 20.00 € te storten op rekening nummer BE20 4435 6116 9156 van Flying Dutchman Oudenaarde, met vermelding van uw naam en de naam van uw eventuele passagier. De eerste 100 ingeschrevenen ontvangen een gedateerde attentie.

Ter plaatse inschrijven kan, U betaalt dan 25.00 € contant.

Duozitters betalen hetzelfde bedrag als de piloot, en genieten van dezelfde voordelen, zijnde foodtruck, drankbonnetjes, presentje en er wordt een foto genomen van iedere startende deelnemer.

De tocht is volledig bepijld met het RouteYou logo, zodat op eigen tempo kan gereden worden en je kan genieten van de prachtige streek. Na afloop nodigen we je uiteraard uit om in café De Carillon jouw ervaringen en scooterverhalen te delen met anderen.

Flying Dutchman wenst U een aangename en veilige rit.

PRAKTISCH:

  • Verzamelen en aanmelden : café De Carillon, Markt 49, Oudenaarde.
  • Scooters kunnen verzamelen/parkeren op de Kleine Markt, wagens met aanhanger op de stedelijke parkeerzones.
  • Iedere deelnemer meldt zich aan, dit kan vanaf 10.00 h, voor het afgeven of invullen van het inschrijvingsformulier dat ondertekend wordt, in ruil ontvangt u de bonnetjes en het presentje.
  • Je kan de rit vrij starten vanaf 10u30 tot uiterlijk 11u30.
  • De foodtruck is opgesteld na ongeveer 40 km, ter hoogte van “’t Juiste Verzet’ Broektestraat, 11, Kluisbergen, aan de voet van de ‘Kwaremont’, waar vanaf 11.30 h een heerlijke pasta met keuze uit verschillende sauzen, wordt geserveerd.
  • De drankbonnetjes twv van 2.00 € zijn te verbruiken in de Carillon en ’t juiste verzet.
  • Het volledige reglement kan hier nagelezen worden
Organisator: 
CSC Flying Dutchman Oudenaarde