Avondrit met OMS

donderdag, 20 juli, 2017
Plaats van afspraak: 
Moto's Inghelbrecht
Uur van vertrek: 
17u

Een nieuwe zomer, een nieuwe avondrit met de "grote jongens" van OMS.

Dit jaar neemt Patrick ons mee naar Poperinge en Veurne. We vertrekken om 17u en zijn  terug in onze Koningin der Badsteden rond 23 uur.

- start om 17u aan Ingelbrecht
- deel 1 van de rit is 60km, maar ik voorzie 1 interessante "culturele" stop van max 15' "te velde" (geen toiletten noch drankgelegenheid), even voor Poperinge.
- we komen op de markt van Poperinge aan tegen 18:45 - we kiezen normaal "Break Café" uit, al kreeg ik nog geen bevestiging (pas morgen terug open)... in het ergste geval moet ik last minute een ander café op de markt kiezen (La Poupée was niet geinteresseerd, maar er zijn er nog een 3-tal)
- in Break Café kan er normaal iets te eten besteld worden, morgen dus hopelijk bevestiging hiervan
- om 20u vertrekken we voor deel 2 van de rit, die is +/- 50km lang
- we rijden wel 10x heen en weer de VL-FR grens over, om te stranden in 't Hof van de Hemel in Veurne, waar de immer opgewekte Martine ons verwacht tegen zonsondergang
- terugrit kan apart of in groep, om na 25km aan het Vliegpleintje in Oostende te eindigen
 
Totaal is dus 135 km. We hopen op "vlotte en échte" Vespisten, alsook zoveel mogelijk "nog échtere" motards.
 
Mensen met interesse in de geschiedenis van onze westhoek zorgen dat zij zeker vanaf de start aansluiten, of (indien niet haalbaar wegens werk...) kunnen zij ons opwachten in Krombeke, waar wij tussen 18:15-18:30 naar de Bankelindeweg richting Poperinge afslaan.
 
Tot donderdag,
Patrick
Organisatie: 
VCO
http://ostendmotorsport.be