Vespa Club brengt Belgian Vespa Days naar Oostende

woensdag, 13 november, 2013

Op de algemene vergadering van Vespa Club België, de federatie die de officiële vespaclubs vertegenwoordigt, werd de organisatie van het jaarlijkse nationale vespatreffen toegewezen aan Vespa Club Oostende. De Oostendse vereniging, qua ledenaantal de vierde club van het land, zal op 6 en 7 september 2014 de Belgian Vespa Days organiseren in de gebouwen van Duin en Zee.

'Wij zijn vereerd dat wij dit tweedaagse evenement mogen organiseren' zegt Manu Mommerency, voorzitter van Vespa Club Oostende. 'Hoewel wij enige ervaring kunnen voorleggen, vorig jaar telde ons kusttreffen meer dan 250 deelnemers, wordt de organisatie van de BVD een hele uitdaging. Niet alleen moeten we zorgen voor een sterk programma, ook logistiek en organisatorisch moeten we ons beste beentje voorzetten. Ik ben er echter van overtuigd dat onze club dit huzarenstukje tot een goed eind zal brengen.' aldus Mommerency. Het bestuur van Vespa Club Oostende zal in de komende weken samenzitten met Toerisme Oostende om te bekijken hoe beide organisaties kunnen samenwerken.