Wilfried Desmet wint vespakampioenschap

donderdag, 7 november, 2013

Wilfried Desmet uit Diksmuide werd door Vespa Club België tot winnaar van het nationaal toeristisch kampioenschap gekroond. In deze wedstrijd dienen de leden van de officiële vespaclubs punten (kilometers) te verzamelen door hun deelname aan vespatreffens. Enkel de effectief gereden kilometers van en naar het treffen komen hiervoor in aanmerking.

Vespa Club Oostende, qua ledenaantal de vierde club van het land, is trots dat een van hun "vespisti" de felbegeerde titel kon binnenrijven. 'Onze club is op zowat alle erkende treffens aanwezig,' zegt voorzitter Manu Mommerency. 'Wilfried is bijna altijd van de partij. Wij gunnen hem zijn titel dan ook van harte en danken hem voor al die keren dat hij, in weer en wind, onze club vertegenwoordigde. Met deze titel erkent ook Vespa Club België dat hij een waardevolle amassadeur is voor de Belgische vespaclubs.' besluit Mommerency.