300 Vespa's verwacht op treffen in Duin en Zee

woensdag, 4 april, 2018

Op 2 juni verwacht Vespa Club Oostende niet minder dan 300 Vespa's op haar tweejaarlijkse treffen Vista sul Mare (Italiaans voor "zicht op zee"). Na de Belgian Vespa Days van 2014 en de Vista sul Mare van 2012 en 2016 is dit reeds de vierde maal dat de vespaclub aan zee gebruik maakt van het domein Duin en Zee voor de organisatie van een evenement.

Vespazette

Op zoek naar de roots van Vespa Club Oostende: de ontmoeting met Raymond Duinslaeger

Nadat we er jaren op zoek naar waren, werden we onverwacht in nauwelijks twee maanden tijd als een deus ex machina op onze wenken bediend. De stukken van de clubgeschiedenis pasten in drie fasen uiteindelijk naadloos in elkaar. Drie mensen serveerden ons dit opperste gerecht: Gustaaf Beelen, Maria Decouter en Raymond Duinslaeger.

Vista Sul Mare 2018: de VCO-wijn is terug van weggeweest!

Naar aanleiding van de editie 2018 van onze tweejaarlijkse Vista Sul Mare brengen we opnieuw een Limited Edition VCO-wijn op de markt!

Het betreft twee wijnen uit de Pays d'Oc in Frankrijk, een Merlot en een Chardonnay, beiden uit 2016.

Heb je interesse, reserveer dan vandaag nog jouw flessen via het formulier hieronder!