Vespa Club Oostende stelt oud nieuw logo voor

zondag, 28 januari, 2018

Op zaterdag 27 januari hield de Oostendse Vespaclub haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Naast de obligate terugblik op het voorbij werkingsjaar en een vooruitblik op de activiteiten voor 2018 had het bestuur van de Vespaclub aan zee wel een heel originele primeur voor haar leden.

Vespazette

Op zoek naar de roots van Vespa Club Oostende: de ontmoeting met Raymond Duynslaegher

Nadat we er jaren op zoek naar waren, werden we onverwacht in nauwelijks twee maanden tijd als een deus ex machina op onze wenken bediend. De stukken van de clubgeschiedenis pasten in drie fasen uiteindelijk naadloos in elkaar. Drie mensen serveerden ons dit opperste gerecht: Gustaaf Beelen, Maria Decouter en Raymond Duynslaegher.

Vista Sul Mare 2018: de VCO-wijn is terug van weggeweest!

Naar aanleiding van de editie 2018 van onze tweejaarlijkse Vista Sul Mare brengen we opnieuw een Limited Edition VCO-wijn op de markt!

Het betreft twee wijnen uit de Pays d'Oc in Frankrijk, een Merlot en een Chardonnay, beiden uit 2016.

Heb je interesse, reserveer dan vandaag nog jouw flessen via het formulier hieronder!