Vespa Club Oostende - Vista sul Mare 2018

GO17_titel_1.png
GO17_titel_2.png
weekend.png

100 jaar geleden… na 4 jaar door de modder van onze omgeploegde westhoek - vaak letterlijk - te zijn opgezogen, komt eindelijk de bevrijding in zicht.  En we zouden geen Vespisten zijn als we dat niet zouden herdenken, herbeleven, her-rijden ook!

De 8e uitgave van de Grooten Oorlogsrit wordt er één om niet te vergeten. Niet alles, maar toch veel van de hoogtepunten van de voorbije jaren komen opnieuw aan bod, inclusief een aantal gekende gezichten.

Abonneren op Vespa Club Oostende vzw RSS

DE KLEINE LETTERTJES

Het clubnieuws, de persberichten en de VCO-agenda op deze website zijn samen met de mededelingen via e-mail de enige officiële communicatie van Vespa Club Oostende aan haar leden. Andere kanalen zoals Google Calendar, Twitter, Facebook of andere social media zijn louter informatief. De activiteiten vermeld op deze website zijn in principe enkel toegankelijk voor leden van VCO tenzij anders vermeld. De informatie verwerkt in de rubrieken "Vespazette", "Rijden in het buitenland", "Leden" en "In de VCO-mailbox" wordt verstrekt door derden en wordt ter goeder trouw verspreid door Vespa Club Oostende. Vespa Club Oostende kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van deze informatie noch voor de inhoud ervan. De informatie in het afgesloten ledengedeelte is enkel bestemd voor VCO-leden en brengt geen rechten voort voor derden.