Noois allein'op boane!

Inschrijvingen VCO-leden 2018

Wil jij ook deel uitmaken van #vcoostende?
VCO_transparant_recolored.png
Wil jij ook deel uitmaken van #vcoostende?
VCO_transparant_recolored.png

Charity Ride-Out t.v.v. Koninklijk Werk IBIS

zaterdag, 23 december, 2017
Uur van vertrek:
14 uur
Plaats van afspraak:
Moto's Inghelbrecht
Organisatie:
VCO

Op 23 december organiseert VCO zijn jaarlijkse Kerstrit, dit jaar voor het eerst als rit voor het goede doel.

Als goed doel kozen we bewust voor een Oostendse vzw, het Koninklijk Werk IBIS.

Project D - Picknickplaats

Eenmaal ter plaatse dacht het team ‘culinair’ scherp na over de eet - en stopmogelijkheden tijdens onze daguitstappen. Soms was een mens gebonden aan wat er die dag aandiende. Zo was er eens een wielerwedstrijd en zaten we even vast op een col zodat we er ter plaatse in een restaurant op de top ons te goed deden aan spijs en een beetje drank. Die dag viel dat best mee, zeker een welbepaalde vrouwelijke supporter op de voorgrond bracht ons de nodige verstrooiing.

Viva la Vespa! Groeten uit de Abruzzen!

Abruzzen, Juli 2017
Viva la Vespa
Chi viene e chi va
L'amicizia è molto píu di un'emozione
final_21x21_VivaVespa-19a.300.png
final_21x21_VivaVespa-19b.300.png
25overlay.png
boek_front_transparant.png
25overlay.png

Vespaclub rijdt voor Oostends goed doel

maandag, 27 november, 2017

Op zaterdag 23 december rijdt voor het derde jaar op rij de Kerstrit van Vespa Club Oostende door de straten van de stad aan zee. Nieuw dit jaar is dat de Vespisten geld inzamelen voor een goed doel, het Koninklijk Werk IBIS. De actie kadert in de Warmste Week van Studio Brussel en de keuze voor de IBIS is geen toeval. "Ik speelde al langer met het idee van een charity ride-out." zegt initiatiefnemer Jean-Pierre Thas. "Toen ik het idee aanbracht bij het bestuur van Vespa Club Oostende waren ze direct enthousiast.

VCO rijdt voor het goede doel!

Het gebeurt niet vaak dat we schooien maar voor de visserswezen van "den IBIS" maken we graag een uitzondering. Op zaterdag 23 december houden we immers voor het eerst een charity ride-out ten voordele van het Koninklijk Werk IBIS. In goede VCO-traditie doen we dat met versierde Vespa's en -waarom niet?- verkleed als Kerstman of -vrouw.

Project D - Dagelijkse award

‘De woste van de dag’ is al meermaals in deze bijdragen aan bod gekomen. In de laatste voorbereidende vergadering lanceerde ik dit item, het risico nemend dat ik zelf vaak in de prijzen zou vallen. En toch vond ik dat dit best ook anderen te beurt zou kunnen vallen. Je kwam voor een dergelijke award in aanmerking als je die dag echt dom had gedaan en de meerderheid van de deelnemers dat ook vond. We vonden dat de award duidelijk zichtbaar moest zijn als je die dag in aanmerking kwam voor de klungel van de dag. Er moest letterlijk een worst aan je Vespa hangen.

Abonneren op Vespa Club Oostende vzw RSS

DE KLEINE LETTERTJES

Het clubnieuws, de persberichten en de VCO-agenda op deze website zijn samen met de mededelingen via e-mail de enige officiële communicatie van Vespa Club Oostende aan haar leden. Andere kanalen zoals Google Calendar, Twitter, Facebook of andere social media zijn louter informatief. De activiteiten vermeld op deze website zijn in principe enkel toegankelijk voor leden van VCO tenzij anders vermeld. De informatie verwerkt in de rubrieken "Vespazette", "Rijden in het buitenland", "Leden" en "In de VCO-mailbox" wordt verstrekt door derden en wordt ter goeder trouw verspreid door Vespa Club Oostende. Vespa Club Oostende kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van deze informatie noch voor de inhoud ervan. De informatie in het afgesloten ledengedeelte is enkel bestemd voor VCO-leden en brengt geen rechten voort voor derden.