VCO's Twitakt-kwis

Dag van de Motorrijder

zondag, 31 maart, 2019
VCO

Is veilig Vesparijden iets voor jou ?  Rij dan mee met VCO naar Brugge op zondag 31 maart voor De dag van de motorrijder.

Tal van behendigheidsproeven staan op het programma. Ervaren instructeurs geven heel wat tips tips om onze geliefde Vespa veilig doorheen het verkeer te loodsen.

Abonneren op Vespa Club Oostende vzw RSS

DE KLEINE LETTERTJES

Het clubnieuws, de persberichten en de VCO-agenda op deze website zijn samen met de mededelingen via e-mail de enige officiële communicatie van Vespa Club Oostende aan haar leden. Andere kanalen zoals Google Calendar, Twitter, Facebook of andere social media zijn louter informatief. De activiteiten vermeld op deze website zijn in principe enkel toegankelijk voor leden van VCO tenzij anders vermeld. De informatie verwerkt in de rubrieken "Vespazette", "Rijden in het buitenland", "Leden" en "In de VCO-mailbox" wordt verstrekt door derden en wordt ter goeder trouw verspreid door Vespa Club Oostende. Vespa Club Oostende kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van deze informatie noch voor de inhoud ervan. De informatie in het afgesloten ledengedeelte is enkel bestemd voor VCO-leden en brengt geen rechten voort voor derden.