Op pikante tournee met André

zaterdag, 11 mei, 2019
Plaats van afspraak: 
Moto's Ighelbrecht
Organisatie: 
VCO

INSCHRIJVINGEN OPEN TOT ZONDAG 5 MEI 

Op pikante tournee met André

Meet & Greet met The Foresters

vrijdag, 24 mei, 2019
Uur van vertrek: 
13 uur
Plaats van afspraak: 
't Vliegpleintje
Organisatie: 
VCO

The Foresters SCNaar jaarlijkse gewoonte begeleiden we onze Britse vrienden van SC The Foresters van Duinkerke naar Brugge.

We houden halt in 't Vliegpleintje om samen te eten alvorens we hen naar hun hotel begeleieden.

Helleketelrit

zondag, 28 april, 2019
Uur van vertrek: 
9 uur
Plaats van afspraak: 
Moto's Ighelbrecht
Organisatie: 
VCO

Jee-Pee Michiels nodigt jullie allemaal uit om mee te rijden met de Helleketelrit

Langs landelijke wegen naar het Heuvelland dicht aan de schreve.

In deze iconische streek in West-Vlaanderen verrijst statig de Helleketel op tussen de glooiingen rond het Helleketelbos.

De Helleketel is het oudste café aan de helling van dit bos en bestaat al sinds 1895.

Ik ga mee naar de Vespa Alp Days!

Omdat we graag een overzicht zouden hebben van de VCO'ers die ingeschreven zijn voor de Vespa Alp Days van 2019 vragen we je dit formulier in te vullen als je meereist naar Zell-Am-See.

 

Mailproblemen?

HELP! ik krijg geen VCO-mail

 

Regelmatig krijgen de bestuursleden de opmerking van leden dat zij van ons geen tot bitter weinig e-mails ontvangen, terwijl we toch behoorlijk wat communiceren via mail.

Vaak is dat te wijten aan de manier waarop e-mail is geëvolueerd van een één op één medium, analoog aan de goede oude papieren brief, waar af en toe wel een kopie van rond kon gestuurd worden maar daar hield het dan ook op.

Pagina's

Abonneren op Vespa Club Oostende vzw RSS

DE KLEINE LETTERTJES

Het clubnieuws, de persberichten en de VCO-agenda op deze website zijn samen met de mededelingen via e-mail de enige officiële communicatie van Vespa Club Oostende aan haar leden. Andere kanalen zoals Google Calendar, Twitter, Facebook of andere social media zijn louter informatief. De activiteiten vermeld op deze website zijn in principe enkel toegankelijk voor leden van VCO tenzij anders vermeld. De informatie verwerkt in de rubrieken "Vespazette", "Rijden in het buitenland", "Leden" en "In de VCO-mailbox" wordt verstrekt door derden en wordt ter goeder trouw verspreid door Vespa Club Oostende. Vespa Club Oostende kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van deze informatie noch voor de inhoud ervan. De informatie in het afgesloten ledengedeelte is enkel bestemd voor VCO-leden en brengt geen rechten voort voor derden.