VCO's Twitakt-kwis

Uur van vertrek:
Moto's Inghelbrecht

Charity Ride-Out ten voordele van Arktos vzw

Deze rit maakt deel uit van het Toeristisch Kampioenschap van Vespa Club België!

Nieuwjaarsreceptie

zaterdag, 2 februari, 2019
OC De Schaperye, Steenovenstraat 86, Oostende
VCO

We luiden graag met jullie het nieuwe jaar in en kijken nog één keer achterom naar 2018.

Naar goede gewoonte hebben we voor de aanwezigen altijd wel een originele primeur in petto!

We verwelkomen u graag op 2 februari 2019 maar vragen om organisatorische redenen dat u zich zou inschrijven via het formulier hieronder.
Plaats van afspraak is naar goede gewoonte OC De Schaperye op de Konterdam.

Bromfietsen - inschrijving - nieuwe procedure

De regularisatieperiode om een bromfiets in te schrijven werd beëindigd op 11.12.2018.

Vanaf heden voert Bpost geen preregistratie meer uit voor de bromfietsen. U hoeft dus niet meer naar de post te gaan om een aanvraga tot inschrijving te bekomen.

Klik hier om de officiële mededeling van de FOD Mobiliteit en Vervoer te lezen.

Vespa Club Oostende nu ook in bestuur nationale Vespafederatie

zondag, 4 november, 2018

Manu Mommerency, Sandra Leenaerts & Bart Bergans

Met Sandra Leenaerts heeft de Oostendse Vespaclub voor het eerst in lange tijd weer een bestuurslid van Vespa Club België in haar rangen.

GRIMBERGEN/OOSTENDE/SCHERPENHEUVEL

Abonneren op Vespa Club Oostende vzw RSS

DE KLEINE LETTERTJES

Het clubnieuws, de persberichten en de VCO-agenda op deze website zijn samen met de mededelingen via e-mail de enige officiële communicatie van Vespa Club Oostende aan haar leden. Andere kanalen zoals Google Calendar, Twitter, Facebook of andere social media zijn louter informatief. De activiteiten vermeld op deze website zijn in principe enkel toegankelijk voor leden van VCO tenzij anders vermeld. De informatie verwerkt in de rubrieken "Vespazette", "Rijden in het buitenland", "Leden" en "In de VCO-mailbox" wordt verstrekt door derden en wordt ter goeder trouw verspreid door Vespa Club Oostende. Vespa Club Oostende kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van deze informatie noch voor de inhoud ervan. De informatie in het afgesloten ledengedeelte is enkel bestemd voor VCO-leden en brengt geen rechten voort voor derden.