Vespaclub opent werkjaar en kondigt treffen aan in juni 2018

• Club aanvaardt opnieuw leden

• Korting voor houders European Disability Card

• Tweejaarlijks treffen "Vista Sul Mare" op 2 juni 2018

Vespa Club Oostende trok op 1 november traditioneel haar nieuwe werkjaar op gang met het openen van de inschrijvingsperiode voor nieuwe leden. Via de club kunnen geïnteresseerden zich meteen ook aansluiten bij de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen (BFOV) en Vespa Club België, de overkoepelende federatie van officiële clubs. Nieuw is dat de club een korting geeft aan houders van de pas geïntroduceerde European Disability Card.

Ook de datum voor het tweejaarlijkse internationale Vespatreffen "Vista Sul Mare" werd bekendgemaakt. Dat organiseert de club voor het eerst op de eerste zaterdag van juni omdat tijdens het gebruikelijk eerste weekend van september al meerdere evenementen met internationale allures op de Vespakalender staan.

Meer weten over Vista Sul Mare 2018?
Surf naar www.vistasulmare.be