Vespazette

• 9.30 uur: start bepijlde rit 1
  • Middagmaal vanaf 11.30 uur
  • 13.30 uur: start bepijlde rit 2
  • 16.00 uur: start Paraderit door Oostende (vanaf parking Walraeve en onder politiebegeleiding)
  • 17.00 uur: overhandiging trofeeën

Wie al op vrijdag in Oostende vertoeft kan terecht in bistro 't Vliegpleintje waat Samir en Giuseppe je een typisch Oostends menu voorstellen.

Op zoek naar de roots van Vespa Club Oostende: de ontmoeting met Raymond Duinslaeger

Nadat we er jaren op zoek naar waren, werden we onverwacht in nauwelijks twee maanden tijd als een deus ex machina op onze wenken bediend. De stukken van de clubgeschiedenis pasten in drie fasen uiteindelijk naadloos in elkaar. Drie mensen serveerden ons dit opperste gerecht: Gustaaf Beelen, Maria Decouter en Raymond Duinslaeger.

Vista Sul Mare 2018: de VCO-wijn is terug van weggeweest!

Naar aanleiding van de editie 2018 van onze tweejaarlijkse Vista Sul Mare brengen we opnieuw een Limited Edition VCO-wijn op de markt!

Het betreft twee wijnen uit de Pays d'Oc in Frankrijk, een Merlot en een Chardonnay, beiden uit 2016.

Heb je interesse, reserveer dan vandaag nog jouw flessen via het formulier hieronder!

Ontmoeting met Maria Decouter, een voormalig VCO-lid uit de jaren ‘50

Gustaaf Beelen, Maria Decouter en Manu MommerencyToen Manu, Luc en ik begin november 2017 de eer en het genoegen hadden om Gustaaf Beelen, oud-voorzitter van VCO tijdens de ontbolsterende jaren ’50 te ontmoeten, werden we anderhalve maand later alweer meegesleurd in een prachtig oud VCO-verhaal. Dit keer was het Maria Decouter die in de schijnwerpers stond, schoonzus van Gustaaf Beelen.