Vespazette

Mailproblemen?

HELP! ik krijg geen VCO-mail

Regelmatig krijgen de bestuursleden de opmerking van leden dat zij van ons geen tot bitter weinig e-mails ontvangen, terwijl we toch behoorlijk wat communiceren via mail.

Vaak is dat te wijten aan de manier waarop e-mail is geëvolueerd van een één op één medium, analoog aan de goede oude papieren brief, waar af en toe wel een kopie van rond kon gestuurd worden maar daar hield het dan ook op.

Kennismakingsdag Ostend Motor Sport

Voor de Vespisten die vinden dat het af en toe eens wat zwaarder mag zijn houden onze vrienden van Ostend Motor Sport een kennismakingsdag.

Kennismakingsdag OMS

Bromfietsen - inschrijving - nieuwe procedure

De regularisatieperiode om een bromfiets in te schrijven werd beëindigd op 11.12.2018.

Vanaf heden voert Bpost geen preregistratie meer uit voor de bromfietsen. U hoeft dus niet meer naar de post te gaan om een aanvraga tot inschrijving te bekomen.

Klik hier om de officiële mededeling van de FOD Mobiliteit en Vervoer te lezen.