Vespazette

Overlijden Sophie De Deken (VC Ath)

We hebben het droevige nieuws ontvangen van het overlijden van Sophie, echtgenote van Paolo, President van VC Ath, gekend en geliefd door vele VCO-leden.

Voor degene die het wensen, dinsdagmorgen vertrekt er een VCO-afvaardiging naar de uitvaart van Sophie.  Het vertrek is voorzien om 8u aan Moto's Inghelbrecht.

Programma Vista sul Mare

• 8.30 uur: onthaal en ontbijt
  • 9.30 uur: start bepijlde rit 1
  • Middagmaal vanaf 11.30 uur
  • 13.30 uur: start bepijlde rit 2
  • 16.00 uur: start Paraderit door Oostende (vanaf parking Walraeve en onder politiebegeleiding)
  • 17.00 uur: overhandiging trofeeën

Wie al op vrijdag in Oostende vertoeft kan terecht in bistro 't Vliegpleintje waat Samir en Giuseppe je een typisch Oostends menu voorstellen.

Op zoek naar de roots van Vespa Club Oostende: de ontmoeting met Raymond Duinslaeger

Nadat we er jaren op zoek naar waren, werden we onverwacht in nauwelijks twee maanden tijd als een deus ex machina op onze wenken bediend. De stukken van de clubgeschiedenis pasten in drie fasen uiteindelijk naadloos in elkaar. Drie mensen serveerden ons dit opperste gerecht: Gustaaf Beelen, Maria Decouter en Raymond Duinslaeger.