Vespazette

Project D - Picknickplaats

Eenmaal ter plaatse dacht het team ‘culinair’ scherp na over de eet - en stopmogelijkheden tijdens onze daguitstappen. Soms was een mens gebonden aan wat er die dag aandiende. Zo was er eens een wielerwedstrijd en zaten we even vast op een col zodat we er ter plaatse in een restaurant op de top ons te goed deden aan spijs en een beetje drank. Die dag viel dat best mee, zeker een welbepaalde vrouwelijke supporter op de voorgrond bracht ons de nodige verstrooiing.

Viva la Vespa! Groeten uit de Abruzzen!

Abruzzen, Juli 2017
Viva la Vespa
Chi viene e chi va
L'amicizia è molto píu di un'emozione
final_21x21_VivaVespa-19a.300.png
final_21x21_VivaVespa-19b.300.png
25overlay.png
boek_front_transparant.png
25overlay.png
25overlay.png

 

VCO rijdt voor het goede doel!

Het gebeurt niet vaak dat we schooien maar voor de visserswezen van "den IBIS" maken we graag een uitzondering. Op zaterdag 23 december houden we immers voor het eerst een charity ride-out ten voordele van het Koninklijk Werk IBIS. In goede VCO-traditie doen we dat met versierde Vespa's en -waarom niet?- verkleed als Kerstman of -vrouw. 

Project D - Dagelijkse award

‘De woste van de dag’ is al meermaals in deze bijdragen aan bod gekomen. In de laatste voorbereidende vergadering lanceerde ik dit item, het risico nemend dat ik zelf vaak in de prijzen zou vallen. En toch vond ik dat dit best ook anderen te beurt zou kunnen vallen. Je kwam voor een dergelijke award in aanmerking als je die dag echt dom had gedaan en de meerderheid van de deelnemers dat ook vond. We vonden dat de award duidelijk zichtbaar moest zijn als je die dag in aanmerking kwam voor de klungel van de dag. Er moest letterlijk een worst aan je Vespa hangen.