Overlijden Sophie De Deken (VC Ath)

We hebben het droevige nieuws ontvangen van het overlijden van Sophie, echtgenote van Paolo, President van VC Ath, gekend en geliefd door vele VCO-leden.

Voor degene die het wensen, dinsdagmorgen vertrekt er een VCO-afvaardiging naar de uitvaart van Sophie.  Het vertrek is voorzien om 8u aan Moto's Inghelbrecht.

Geef een seintje als je wenst mee te rijden, we voorzien ons van onze VCO-banners.  Deze kunnen eventueel nog bekomen worden voor we vertrekken.

Sophie hield van onze Vespa wereld, zij stond van het begin af aan aan de zijde van Paolo.
Ze was als vice-voorzitter de drijvende kracht achter de schermen sinds het ontstaan van Vespa Club Ath.

Daarom wensen wij haar een laatste eer te betonen met onze Vespa komende dinsdag 28 augustus.   Er zijn drie plekken waar kan meegereden worden op weg naar haar laatste rustplaats.

• Ophaling van Sophie tot aan de kerk : 10u30 Pompes Funèbres Fernand Ladavid, Chaussée de Douai 16 in  7500 Tournai
  • Kerk Notre - Dame Auxiliatrice: 11u00 Chaussée de Wuillemau 127 in  7500 Tournai
  • 3e plaats van afspraak : 13u00 tegenover het station van Saint-Ghislain. We zullen Sophie begeleiden naar haar laatste rustplaats: begraafplaats van La Bouverie : Rue de la Bergerie 64, 7800 La Bouverie.

Het belangrijkste is om op deze manier onze steun te betuigen aan Nastasia, Paolo en familie.

Overlijdensbericht Sophie De Deken (VC Ath)