Vespa Club Oostende

 

 
 
 

European Vespa Days (Portugal) (geannuleerd)

donderdag 2 juli 2020

 
Locatie
Guimarães - Portugal
 

Van donderdag, 2 juli, 2020 tot zondag, 5 juli, 2020


TRANSPORT NAAR PORTUGAL

 

Goed nieuws voor de mensen die hier nog geen oplossing voor gevonden hadden :

Er is een 2de vrachtwagentransport beschikbaar, voor meer info gelieve rechtstreeks contact op te nemen met dirk.bytebier@telenet.be

 

bannerevd2020

 

Alle info hierover zal te verkrijgen zijn op hun speciale website : https://www.europeanvespadays2020.com/ 

De vraag om in Guimarães van 2 t.e.m. 5 juli 2020, deel te nemen aan deze EVD zal groot zijn...
 
Ben je nu reeds zeker dat je zal meegaan, gelieve dan zo spoedig mogelijk een berichtje te sturen en 90€ te storten op onze VCO-rekening:
(IBAN: BE85 9730 6816 8806 BIC: ARSPBE22) met vermelding van uw naam + Guimarães 2020


!!! De registratie voor wie wil kamperen tijdens (en na) de European Vespa Days in Portugal is afgesloten !!!

 
Betreffende de overnachtingen, verschillenden onder jullie boekten reeds hun b&b of hotel, anderen kijken zoals elk jaar uit naar een campinggelegenheid in de omgeving.  Hiertoe zullen er in Portugal verschillende mogelijkheden zijn. De mensen die graag willen kamperen, sturen Manu een mailtje met hierin de vermelding tent of motorhome (kamionette).  Want hierin wordt er volgend jaar onderscheid gemaakt, we kunnen dan eventueel eens samen onze mogelijkheden bekijken.
 
Zodra we bericht krijgen van VCB dat de inschrijvingen open zijn, zullen we de reeds betaalde leden (op onze VCO-rekening) direct doorgeven. Dit onder voorwaarde dat deze inschrijving door het bestuur van VCB wordt aanvaard. Dit betekent ook dat enkel officieel aangesloten leden van VCB zich kunnen inschrijven. We hanteren dezelfde richtprijs als vorig jaar, wat niet wil zeggen dat deze prijs door de organisatie zal worden behouden.
 

Voor de VCO’ers die interesse hebben om nog een vervolg te breien aan de European Vespa Days stelt Johan voor dat zij op zondag doorrijden, of meerijden met hem en zijn nieuwe club, VC Torres Vedras, naar Santa Cruz (zie http://tiny.cc/r3zxbz) waar wie dat wil een hotel of B&B kan boeken, of kan verblijven op de lokale camping (http://www.campismosantacruz.pt/).

 

Santa Cruz is gelegen aan de Zilverkust in centraal-Portugal, aan de Atlantische kust en op een 65km ten noorden van de Portugese hoofdstad Lissabon.
 

Van daaruit bezoeken we van maandag tot woensdag het middeleeuwse stadje Óbidos, het schiereiland Peniche, het nationale paleis van Mafra en de bekende badplaats Ericeira. 
Wie dat wil kan daarna nog doorreizen naar het mooie Sintra of, waarom niet, Lissabon zelf.

 

Meer info over rijden in Portugal en een aantal nuttige tips en adressen vind je op www.vespacluboostende.be/portugal

 

evd20-1evd20-2