AFGELAST: Avondrit met OMS

vrijdag, 27 juli, 2018

Wegens de zware onweersdreiging wordt deze rit afgelast!

Vrienden van OMS en VCO,

Het is intussen een zomertraditie: nu de avonden nog lang zijn, trekken we er op vrijdag 27 juli weer samen op uit voor een toeristische avondrit.

Wie er in 2015 bij was herinnert zich het radiostation van Ruiselede/Wingene, het CSRE. We reden toen (onaangekondigd) rond het controle-gebouw, en dat werd ons niet in dank afgenomen.

De plaatselijke technicus werd dit jaar bereid gevonden om ons op locatie de schitterende geschiedenis van het CSRE toe te lichten... helaas, we zijn niet welkom vanwege de legerleiding ‘omdat het geen toegevoegde waarde voor het CSRE zou bieden’. 

Wij motards doen niet enkel wat toegevoegde waarde voor onszelf biedt... soit, we houden het positief en genieten van de schitterende bossen waar Baekelandt destijds terreur zaaide... ik probeer nog een extra verrassing in te bouwen.

Wil je het ontdekken, kies dan 1 van deze opties:

  • OF je komt, in pure VCO traditie, tegen 17u naar moto’s Ingelbrecht Oostende. Niet alleen Vespisten, maar alle motards zijn natuurlijk welkom, hou wel rekening dat er stipt om 17u gestart wordt!
  • OF je komt naar de startlocatie ‘Oud Stuivenberg’ in de Stuivenbergstraat 40 te Oostkamp, waar de groep rond 17:45 aankomt.

De croques zijn er heel lekker, dat konden we al ondervinden!

De rit start om 18:15u, richting Beernemse bossen. We eindigen rond 23u regio Damme.

 

Vr grtn

Patrick

Organisatie: 
VCO