Brussels by Night

zaterdag, 11 augustus, 2018

Inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk.

Concreet: 

  • Samenkomst om 19 uur aan het zwembad van Dilbeek. Daar kunnen mensen die met aanhangers zijn deze er kwijt. Alle andere rijders verzamelen er ook.
  • In de loop van de avondrit eten we ergens in Brussel. Waar en hoe hangt van het aantal inschrijvers af. Na middernacht zakken we terug naar de parking van Dilbeek af. Ofwel rijden de mensen met de aanhangers naar huis terug of rijdt u naar uw logies.
  • Iedereen bepaalt zelf hoe hij verblijft en of als hij op dat moment nog naar huis terugkeert. Onderschat bij dat laatste het tijdstip niet. Misschien draait het al rond  2 uur in de vroege morgen…
  • Ik overnacht in een eenvoudige camping aan de Bosberg in Galmaarden (op 25 km van Brussel). Wie interesse heeft om ook in de camping te logeren, kan later met mij in contact treden. Ik wil dat graag regelen.
  • De rit start in Oostende in de loop van de zaterdag naar de camping in Galmaarden. Concrete gegevens volgen later. Vervolgens rijden we naar de afspraakplaats Dilbeek. Iedereen zorgt immers dat hij daar tegen 19 uur is. Wie graag met deze rit meerijdt en tegen aankomst in Galmaarden naar zijn eigen logies rijdt, is ook welkom. Zoals u merkt, is flexibiliteit troef!
  • Op zondag rijden de kampeerders naar huis. Wie wil kan bij hen aansluiten om zo in groep naar Oostende terug te rijden. Wellicht zal het tijdstip van vertrek rond 11uur zijn. De tijdstip wordt bij de terugkomst in Dibeek medegedeeld.

Dit zijn de praktische gegevens. Onnodig te zeggen dat ‘Brussel By Night, allerlei lichtjes, veel stangers in de staait, in Brussels by night’ (zoals Raymond Van het Groenewoud zingt) fanatisch zal zijn. In elk geval, uniek!

Organisatie: Bart Houwen & Patrick Lewyllie

Organisatie: 
VCO

Brussels by Night