Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/6/3/vespacluboostende.be/httpd.www/sites/all/modules/date/date_views/includes/date_views_fields.inc on line 86 De andere Ardennen | Vespa Club Oostende vzw

De andere Ardennen

zaterdag, 14 september, 2019
Plaats van afspraak: 
Motorhuis Inghelbrecht
Uur van vertrek: 
8u00

 

Hallo Vespa vrienden van Oostende

De rit “de andere Ardennen” voor 14/9/2019 zit helemaal in elkaar.

 

We  starten stipt om 8 uur aan het Motorhuis Inghelbrecht.

Gezamelijk rijden we naar Harelbeke (Hoek Markstraat, Stationstraat) waar we om 9 uur in de tent ons ontbijt (1 boterkoek , 1 koffiekoek en koffie) kunnen nemen.

 

Om 9u45 vertrekken we dan voor een tocht van zo'n 100 km richting de andere Ardennen met een tussenstop aan de voet van de Kluisberg voor en bezoek aan een ambachtelijk brouwerijtje KLUIZ  Chemin fils 2 Anseroeul waar een kleine rondleiding en proevertje is voorzien.

 

 

Daarna rijden we via kleine landelijke  wegjes naar de top van de Kluisberg waar we in gasthof Palace Enclus du Haut 41 Mont de l’Enclus een warme maaltijd (stoofvlees, salade en frieten) voorgeschoteld zullen krijgen. 

In de namiddag rijden we verder en maken we een tussenstopje bij een fruitboer in de Bergstraat 9 in Tiegem waar wij (Benedict en Carine) een drankje en een zoetigheidje  zullen trakteren.   

                                                                       
Na dit bezoekje gaat het terug richting Zwevegem( om daar rond 15u30 – 16u aan te komen zodat iedereen nog op een deftig uur richting kust kan terugkeren)waar we halt houden in cafe de Finish met uniek decor Otegemstraat  144 bij een oud tourmotorijder met een hart voor koers,moto en vespa.

Kostprijs : 25,00€ per persoon voor het ontbijt, het bezoek aan KLUIZ en het middageten in GASTHOF PALACE (drank niet inbegrepen).

Inschrijven d.m.v. onderstaand inschrijvingsformulier.

 

 

Met vriendelijke groeten
Benedict en Carine

Organisatie: 
Derden