Discovering Essex past & present

vrijdag, 13 juli, 2018 tot zondag, 15 juli, 2018
Plaats van afspraak: 
Essex (VK)

COMPLEET VOLZET, INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK

UPDATE: Garry & Co hebben een speciale Facebook groep opgericht voor dit weekend, deze kan je hier bezoeken : Discovering Essex past and Present 

Afspraak in Engeland met Garry & friends van Branch 131 Hertfordshire & Essex Highwaymen Vespa Club of Britain. 

Onze Engelse vrienden zitten te popelen om ons rond te leiden in hun regio en ons mee te nemen doorheen het verleden en het heden van Essex.

Wij vertrekken op vrijdagmorgen 13 juli richting Calais. Daar nemen we de ferry naar "den overkant".  Vanuit Dover tot onze aankomst is het ongeveer een kleine 200 kilometer.  De juiste uren, planning en details volgen nog.  

De rit er naartoe is ook al een belevenis op zich, nostalgie van vroeger opsnuiven door met de "male" over te steken is altijd gezellig en leuk... 

Wij zijn nu eens op bezoek bij onze Engelse vrienden in Hertfordshire (afgekort tot Herts) is een graafschap in het oosten van Engeland. De naam is afgeleid van het Angelsaksische heort ford, dat "hertenoversteekplaats" betekent. Herten zijn prominent aanwezig op vele graafschappelijke emblemen.  Er wacht ons ginder een mooi programma dat ze speciaal voor ons opstellen. 

De terugkomst is voorzien op zondagavond 15 juli 2018. 

De plaats waar we verblijven is The Link Social Club.  Hier kunnen de liefhebbers hun tenten opstellen.  

Voor onze leden die liever in een hotel verblijven, hierbij enkele die zich in de nabije omgeving bevinden :

Dat dit eens een andere beleving zal zijn dan bij ons, dat kan ik jullie nu al garanderen.  The English way is different...

Maar we moeten het toch eens meegemaakt hebben.  Ik kan jullie nu al meedelen dat Garry volop bezig is om ons een uniek programma aan te bieden.  Onder andere een bezoek aan het North Weald Airfield Museum , de oudste houten kerk ter wereld , een oud spoorwegmuseum , een "koude Oorlog" bunker , een speciaal optreden, een barbeque, een typisch "English breakfast"...  Enfin, niks zal aan het toeval overgelaten worden om ons een unieke driedaagse te bezorgen. 

De prijs is afhankelijk van het aantal Vespisti dat zal deelnemen, maar er wordt nu al uitgekeken door Garry om ons de beste service hiervoor te geven! 

Voor degene die met de tent overnachten kan ik nu reeds meegeven dat dit gratis is... winksmileysmiley   

Gelieve asap in te schrijven zodat we op tijd onze ferry groepsticket kunnen aanvragen.

 

Organisatie: 
Derden