4de Maneblusser Rit

zondag, 5 mei, 2019

Beste vrienden,

Op zondag 5 mei houden we met Vespa Club Mechelen intussen al onze 4de Maneblusser Rit.

In samenwerking met uCom2bike, VZW Vossen en de Meynen en VZW Praline organiseren we een evenement voor wandelaars, fietsers, mountainbikers, Vespisten en motards.
De opbrengst van dit hele evenement gaat naar 2 goede doelen….namelijk het Duchenne Parents Project dat het onderzoek naar de ziekte van Duchenne tracht te helpen (Duchenne is een onomkeerbare spierziekte die voornamelijk jongens treft) en anderzijds steunen we dit jaar ook VZW Praline die een opvang voor mensen met een beperking aan het oprichten is.

Wat onze Vespa-rit betreft…we hebben een bepijlde rondrit voor jullie samengesteld van ongeveer een 80km langs voornamelijk mooie, rustige wegen in onze regio.

Vertrekken en inschrijven kan vanaf 10u tot 12u30 vanop de voetbalvelden van Procter & Gamble – Hombeeksesteenweg – Mechelen. Kostprijs voor inschrijving : €7, maar hiervoor krijgt u bij vertrek een lekkere koffiekoek en bij terugkomst op het terrein ontvangen jullie nog een goedgevulde goodie bag met een winkelwaarde van minimum €20.

Zowel op de tussenstop als op het evenement zijn dranken en iets om te eten beschikbaar aan democratische prijzen.
We voorzien gratis depannage voor de pechvogels.

Op voorhand inschrijven kan uiteraard via onze website op www.vespaclubmechelen.be/maneblusser-rit-5-mei-2019
U ontvangt nadien een bevestigingsmail van ons.
Voor meer info en vragen kan u terecht op info@vespaclubmechelen.be
Hopelijk zien we jullie allemaal op 5 mei 2019 !!!

Het bestuur en de leden van VC Mechelen.

Organisator:
VC Mechelen