Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/6/3/vespacluboostende.be/httpd.www/sites/all/modules/date/date_views/includes/date_views_fields.inc on line 86 Rally Vespa Club Maasmechelen Azzurri | Vespa Club Oostende vzw

Rally Vespa Club Maasmechelen Azzurri

zondag, 14 juli, 2019

Ciao Vespisti,

Bij deze willen wij jullie uitnodigen voor onze rally van 14 juli.

De eerste 150 wat zich inschrijven ter plaatsen (10€) krijgen een exclusieve badge, BBQ en een drank.

Voor wie zich niet inschrijft kan gelijk ieder jaar ontbijt, BBQ en drank aan schappelijke prijzen ter plaatse krijgen.

Nous aimerions vous inviter pour notre rallye le 14 juillet.

Les 150 premières personnes qui qui s'inscrive sur place (10 €) reçoivent un badge, BBQ  et une boisson.

Pour ceux qui ne s'inscrivent pas, le petit déjeuner, et le barbecue peuvent être donnés à des prix raisonnables comme chaque année.

Angeli Carlo

President