Roeselrit 2019

zondag, 7 juli, 2019

Roeselrit 2019

Bepijlde rit op zondag 7 juli 2019. Dit is een organisatie van Vespa Club Roeselare en wordt opnieuw een verrassend rit  langs de Westvlaamse landelijke polders, en toegankelijk voor alle Vespaliefhebbers.

Er zijn onderweg tal van mogelijkheden om de innerlijke mens te versterken en je komt ook een zeer gewaardeerd streekproduct tegen !!!!!.

De start is voorzien vanaf 10u tot 12u aan ons clublokaal café “Bourgondisch Kruis”, Beversesteenweg 470, Roeselare.

Deelnameprijs is €10 per deelnemer, daarin zijn 3 consumpties voorzien.

Er is een leuk aandenken voor de eerste 200 deelnemers.

Plaats wordt voorzien voor auto’s met aanhangwagen.

De route zal ter plaatse beschikbaar zijn voor Garmin & TOM TOM

Voorinschrijven kan via www.vespaclubroeselare.be

Balade flêché, le dimanche 7 juillet 2019. C'est une organisation  du Vespa Club Roeselare. Denouveau une balade étonnante via les polders rurale et accessible pour tous les amateurs de vespa.

Durant la journee, il y aura moyens de boire et manger et de trouver des produits  de notre région.

Le départ est prévu entre 10h et 12h. prés de notre local café “Bourgondisch Kruis”, Beversesteenweg 470, Roeselare.

Prix d’inscription est 10,00 euro par participant, avec 3 consommations inclus.

Un souvenir agéable pour les premiers 200 inscriptions.

Il y a un parking prévu pour les voitures avec remorque.

La route sera disponible pour Garmin & Tom Tom.

Pré-inscriptions possible via www.vespaclubroeselare.be

Het bestuur VCR