vrijdag, 21 juni, 2019 tot maandag, 24 juni, 2019

The Scooter Rally

Het betreft The Scooter Rally, een driedaags kleurrijk avontuur voor scooters t.e.m. 125cc doorheen de Ardennen.

De road trip start op vrijdagochtend 21 juni aan het Kasteel van Horst en eindigt hier ook ’s middags op zondag 23 juni .

Gedurende de trip lanceren we challenges om bij te dragen aan de beleving van onze deelnemers, zie het gerust als een redelijk atypische road trip.

Creativiteit wordt traditiegetrouw beloond bij onze reisconcepten, we moedigen de deelnemers aan om hun tweewieler zo origineel als mogelijk aan te kleden. Uiteraard is dit geen vereiste.

Vogeltjes in Oostende fluisterden met toe dat de Vespa Club Oostende echte sfeermakers zijn en voor echte sfeermakers hebben we altijd plaats.

We voorzien gepersonaliseerde clubtruien vanaf een inschrijving van minstens 10 leden.

Voor meer info verwijs ik je graag door naar onze website:

Simon Bronders

Organisator: