AFGELAST - CANCELLED - ANNULÉ - Vista Sul Mare 2020!

zaterdag, 2 mei, 2020
Plaats van afspraak:
Duin & Zee
Uur van vertrek:
8u00

Het bestuur van Vespa Club Oostende heeft beslist om, naar aanleiding van de communicatie van Vespa Club België en in samenspraak met de cöordinatiedienst van de Oostendse politie en Visit Oostende, de Vista sul Mare van 2 mei 2020 te annuleren.

Ook de allereerste VCO Classic Ride van 8 augustus wordt helaas geannuleerd. De terugbetalingsmodaliteiten voor wie inschreef voor de Vista sul Mare worden zeer binnenkort aan de deelnemers meegedeeld per mail.

Het bestuur van Vespa Club Oostende benadrukt dat zij betreurt deze beslissingen te moeten nemen maar in het licht van de huidige COVID-19 pandemie restte haar geen andere keuze.

Zorg goed voor jezelf en je naasten.

The committee of Vespa Club Oostende has decided, in response to the communication by Vespa Club Belgium, and in consultation with the municipal police co-ordinators and Visit Oostende, to cancel the Vista sul Mare of 2 May 2020.

The very first VCO Classic Ride of 8 August will, sadly, also be canceled. The modalities concerning refunds will be announced to the participants via e-mail shortly.

The committee of Vespa Club Oostende emphasizes that it regrets having to taak such measures but that it had, in light of the current COVID-19 pandemic, no other options.

Take good care of yourself and those you care about.

Le Vespa Club d'Ostende a décidé, suite à la  communication du Vespa Club de Belgique et en coordination avec la police d'Ostende ainsi que Visit Ostende, d'annuler le Vista del Mare du 2 mai 2020. Notre premier VCO Classic Ride du 8 août sera aussi malheureusement annulé.

Les modalités de remboursement pour les inscriptions seront communiquées très prochainement par mail. Le comité du Vespa Club d'Ostende regrette cette décision, mais avec la pandemie COVID-19, nous sommes dans l’obligation de prendre ces décisions.
Merci pour votre compréhension.

Prenez soins de vous et de vos proches.

Organisatie:
VCO