Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/6/3/vespacluboostende.be/httpd.www/sites/all/modules/date/date_views/includes/date_views_fields.inc on line 86 Vista Sul Mare 2020 | Vespa Club Oostende vzw

Vista Sul Mare 2020

zaterdag, 2 mei, 2020
Plaats van afspraak:
Uur van vertrek:
8u00

De wind in je gezicht, de geur van de Noordzee in je neus, Vista sul Mare is zo veel meer dan een internationaal Vespatreffen. Vespa Club Oostende verwelkomt u graag opnieuw in Duin & Zee, een unieke locatie in de Oostendse duinen. Op 2 mei 2020 wordt het domein, na de Belgian Vespa Days van 2014, de "Vista sul Mare-ritten" van 2016 en 2018 opnieuw het centrum van de Belgische Vespawereld voor de editie 2020 van VCO’s Vista Sul Mare.

Vista sul Mare is het tweejaarlijkse internationale Vespatreffen van Vespa Club Oostende.

Adres: Fortstraat 128, 8400 Oostende, België

De site, gelegen in de duinen vlakbij de Vismijn en het Fort Napoleon, was jarenlang de uitvalsbasis van de speelpleinwerking van de stad Oostende. Tegenwoordig wordt het domein, dat nog steeds beheerd wordt door de stad, gebruikt voor een ruime variëteit aan activiteiten georganiseerd door Oostendse scholen en verenigingen.

De unieke en gezinsvriendelijke locatie, op wandelafstand van de kustlijn en het strand, combineert de beleving van een Vespatreffen met enkele van Oostende’s mooiste troeven. Bovendien brengt de Kusttram je in tien minuten naar het hart van de Stad aan Zee, tenzij je je laat verleiden tot een overtocht met de veerboot vanaf Oosteroever natuurlijk…

• Ontbijt vanaf 8 uur
  • Bepijlde rit vanaf 9u30 uur
  • Pizza
  • Gadget voor de eerste 300 inschrijvingen

INSCHRIJVINGSFORMULIER VISTA SUL MARE 2020 (Nederlands)

FORMULAIRE D'INSCRIPTION VISTA SUL MARE 2020 (Français)

REGISTRATION FORM VISTA SUL MARE 2020 (English)

Vraiment a l’ Ostendaise, le vent de mer du Nord, marée haute, marée basse, ça vous dites quelque chose? Le Vista Sul Mare (Vue Sur Mer) est plus qu’un ballade international… Le Vespa Club d’Ostende vous invite le 2 Mai 2020 à ‘Duin & Zee’, une location unique dans les dunes d’Ostende. Après l’ expécience du Belgian Vespa Days 2014 et les Vista sul Mare de 2016 & 2018, sur la même location, Duin & Zee sera le centre du monde du Vespa… Vous êtes prêt?

Vista sul Mare est un ballade internationale de Vespa, tous les deux ans, organisé par le Vespa Club d’ Ostende.

Adresse: Fortstraat 128, 8400 Oostende, België

Un site dans les dunes, pres de la minque et la fortresse de Napoleon.   Aujourd’ hui, toujours sous en charge de la ville d’Ostende, Duin & Zee a une variété d’ activitées organisé pour les écoles en les societiés Ostendaise.
l’Infrastructure est optinmale pour organiser un recontre comme le Vista Sul Mare.
Cette location tous près de la mer, avec une Vespa… c’ est vraiment une combinaison unique. Avec le tram, ça prend 10 minutes pour aller au centre ville. Aussi avec le ‘mini-Ferry’ expoilté de la ville (et gratuit), vous êtes directement au centre ville.

Programme

• Petit déjeuner a partir de 8 heures