Charity Kerst ride-Out 2019

zaterdag, 21 december, 2019
Plaats van afspraak: 
Moto's Inghelbrecht

 

Zaterdag 21 december : Charity Ride-Out Kerst ride-out

 

 

Voor velen is de jaarlijkse Kerstrit één van de hoogtepunten van de sfeervolle, maar donkere dagen. In volle pracht en praal maken we een paraderit door Oostende, bezoeken we de Kerstmarkt aan het Vissersplein en Winter in Oostende in het Leopold en dragen we ons steentje bij voor een goed doel. Kleinschalig en Ostèns, zoals VCO.

Ook in 2019 hangen we onze Kerstrit aan de grote kapstok van de Warmste Week van Studio Brussel. Op die manier trachten we een zo hoog mogelijk bedrag in te zamelen voor vzw Lichtbaken, een lokaal initiatief dat een ontmoetingscentrum wil zijn voor mensen die het wat moeilijk hebben en volledig bestaat uit vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor hulpbehoevende Oostendenaren. Meer over Lichtbaken vind je op www.warmoostende.be. Je kunt er ook terecht als je niet kan meerijden maar toch wil steunen.

 

Zie je dat alles wel zitten? 

Schrijf je dan vandaag nog in via onze website en stort je bijdrage op de VCO-rekening. Van de 15 euro inschrijving gaan 12 eurootjes integraal naar VZW Lichtbaken, voor de overige 3 euro krijg je niet alleen een hapje en enkele drankjes, we hebben opnieuw een exclusieve VCO-badge voorzien!   Deze rit telt ook mee voor het Toeristisch Vespa Kampioenschap 2020!!

 

 

En alsof dat nog niet genoeg is verdubbelen onze vrienden van Kiwanis Oostende het opgehaalde bedrag, tot een maximum van 1.000€!  Hiervoor een speciaal woordje van dank aan Hubert Rubbens en Tazzie voor hun engagement in deze!!

Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, je kan ook VZW Lichtbaken sponsoren zonder mee te rijden! Stort je sponsoring op de VCO-rekening (BE85 9730 6816 8806) met de vermelding "Sponsoring Kerstrit" en wij storten het bedrag volledig door aan Lichtbaken!

 

Het programma ziet er als volgt uit :

13.45: verzamelen aan Moto's Inghelbrecht Torhoutsesteenweg 547,  8400  Oostende
14.45: vertrek rondrit rond en door Oostende met stop voorzien op de Zeedijk
16.00: overhandiging cheque bij "Het Lichtbaken"
16.30: vervolg rondrit door Oostende 
17.00: stop aan Paulusplein voor bezoek aan de 100-jarige Anna Brouckmeersch
17.15: aankomst Christmas Village
17.45: vertrek via Zeedijk voor parcours Visserskaai, Albert I-promenade, Vlaanderenstraat naar de Grote Markt
18.00: rijden in de Lichtstraat in de A. Buylstraat
18.15: aankomst Kerstmarkt "Winter in het park"
18.25: aankomst op parking Gerechtshof aan het Canadaplein. 

 

Dit programma is onder voorbehoud en kan gewijzigd worden afhankelijk van de weersomstandigheden of op vraag van de bevoegde politiediensten.   

Zorg dat je tijdig aanwezig bent bij Moto's Inghelbrecht, daar worden we verwend met lekkere warme dranken.  

Kom je met de bestelwagen of wagen en aanhager, dan is de gemakkelijkste plaats om parking te vinden op het Mispelplein (Parking Mispelplein).  Dit is op een kleine kilometer van onze vertrekplaats.   Zie link en bijgevoegd plannetje.  

 

 

Onze stoppplaats is aan het Canadaplein op de parking van het Gerechtshof.  
Hier worden we ontvangen op de loper en is er een versnapering en een consumatie voorzien!

 

 

 

Bedoeling van deze middag is ook om er iets ludieks van te maken.
Daarom doen we hierbij een oproep om verkleed te komen, als Kerstman, Kerstvrouw, Kerstbal,Rudolf het Rendier...   Uiteraard is een Kerstverlichting heel leuk en zeker iets enig moois, vooral als het donker begint te worden.  

Het is en blijft een kerstrit dus versier je Vespa en weer of geen weer: wij rijden voor "Warm Oostende" en "VZW Lichtbaken".

 


 

 

Organisatie: 
VCO