Vespaclub en Kiwanis Oostende halen € 3.420 op voor goede doel

zondag, 22 december, 2019

© Johnny Vanbillemont

De jaarlijkse Kerstrit van Vespa Club Oostende (VCO) bracht afgelopen zaterdag maar liefst € 3.420 op ten voordele van de vzw Lichtbaken.

Vespazette

Wij zijn helemaal klaar voor de Charity Ride-Out van zaterdag!

Maar liefst 150 enveloppes werden klaargemaakt voor de deelnemers en dat hadden we niet kunnen doen zonder de medewerking van onze sponsors, Winter in het Park, Christmas Village, Moto's Inghelbrecht, Filou & KVO en, vooral, Brasserie Alfons!

Deze mensen en organisaties helpen ons om de vzw Lichtbaken zo gul mogelijk te sponsoren en verdienen daar meer dan een applausje voor!

Nieuwe website VC België

Vespa Club België

De webiste van Vespa Club België werd vernieuwd en nodigen jullie graag uit een kijkje te nemen.... het is zeker de moeite waard.
Je kan er niet alleen de agenda van de komende officiële evenementen terugvinden, maar eveneens de geschiedenis van de Vespa, wie er in het VCB-team zit, de shop etc.
Veel surfplezier!