Oostendse Vespaclub rijdt voor een Warm Oostende

woensdag, 2 oktober, 2019

In een mail aan de leden maakte de Vespa Club Oostende het goede doel bekend waarvoor de vereniging dit jaar via haar Charity Ride-Out geld inzamelt.
'Onze Kerstrit is inmiddels een gewaardeerde traditie geworden.' weet voorzitter Manu Mommerency. 'Zeker sinds de rit gekoppeld is aan we Warmste Week en meetelt als rit in het nationaal toeristisch kampioenschap.'

'Ook de Oostendenaar weet de paraderit, waarbij de clubleden hun Vespa optuigen in kestrverlichting en andere seizoensversieringen, wel op prijs te stellen.

Vespazette

Nieuwe website VC België

Vespa Club België

De webiste van Vespa Club België werd vernieuwd en nodigen jullie graag uit een kijkje te nemen.... het is zeker de moeite waard.
Je kan er niet alleen de agenda van de komende officiële evenementen terugvinden, maar eveneens de geschiedenis van de Vespa, wie er in het VCB-team zit, de shop etc.
Veel surfplezier!