Gezocht 12 Vespa's voor een foto-shoot

17u30
Koninklijke Roei & Nautische Sport Oostende vzw
VCO

Gezocht 12 Vespa's voor een foto-shoot op dinsdagavond 25 juni a.s.

Vespisti,

We hebben een nauwe band met onze Oostendse vrienden van de roeiclub KRNSO.  Jaarlijks maken zij een kalender, voor dit jaar zouden ze graag hun foto's versieren met Vespa's...
Daarom deze oproep :
Wens jij dat uw prachtige Vespa op de kalender prijkt met een succesvolle roeier(ster) van KRNSO, ewel dan ben je van harte welkom op dinsdagavond 25 juni om 17u30 aan de roeiclub.

Schrijf jullie in via onderstaande formulier.

Johans afscheidsrit

donderdag, 20 juni, 2019
13:30 u
Meubelplein De Olifant
VCO

Zoals jullie wellicht wel weten verhuist onze pers- en communicatieverantwoordelijke Johan op 25 juni naar Portugal. Stilaan raakt heel zijn hebben en houden ingepakt en ook de vrachtwagen is al besteld dus rest er enkel nog het transport van zijn Vespa. Wie wil meerijden naar de transporteur in Gent, zijn laatste rit voor hij zijn Belgische nummerplaat inruilt voor een Portugese, kan dat op donderdag 20 juni.

Avondrit VCO - OMS

vrijdag, 2 augustus, 2019
17u00
Moto’s Ingelbrecht

Beste VCO en OMS verbroederde motor/vespavrienden,

Vesparit van 8.000 km voor de MUG-helikopter

maandag, 13 mei, 2019

Vesparit van 8.000 km voor de MUG-helikopter

200 nieuwe banners dankzij Hobbycenter Wittevrongel

VCO on Tour

200 nieuwe banners dankzij Hobbycenter Wittevrongel

De VCO'ers die deelnemen aan de Vespa World Days, de Alp Days of ons eigen Chi Vien e Chi Van kunnen ook dit jaar rekenen op een bijzondere banner.

Abonneren op Vespa Club Oostende vzw RSS

DE KLEINE LETTERTJES

Het clubnieuws, de persberichten en de VCO-agenda op deze website zijn samen met de mededelingen via e-mail de enige officiële communicatie van Vespa Club Oostende aan haar leden. Andere kanalen zoals Google Calendar, Twitter, Facebook of andere social media zijn louter informatief. De activiteiten vermeld op deze website zijn in principe enkel toegankelijk voor leden van VCO tenzij anders vermeld. De informatie verwerkt in de rubrieken "Vespazette", "Rijden in het buitenland", "Leden" en "In de VCO-mailbox" wordt verstrekt door derden en wordt ter goeder trouw verspreid door Vespa Club Oostende. Vespa Club Oostende kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van deze informatie noch voor de inhoud ervan. De informatie in het afgesloten ledengedeelte is enkel bestemd voor VCO-leden en brengt geen rechten voort voor derden.