Persberichten

Bestuurslid in twee Vespaclubs... op 2.000 km van elkaar

zondag, 17 november, 2019

Fernando Brás, Ana de Castro, Fábio Silva, Johan Deprez, Rui Crispim, Ruben Crispim, Fernando Pinho, Edgar Cândido, Carlos Carneiro, José Ferreira

OOSTENDE/TORRES VEDRAS 17/11/2019

Oostendse Vespaclub rijdt voor een Warm Oostende

woensdag, 2 oktober, 2019

In een mail aan de leden maakte de Vespa Club Oostende het goede doel bekend waarvoor de vereniging dit jaar via haar Charity Ride-Out geld inzamelt.
'Onze Kerstrit is inmiddels een gewaardeerde traditie geworden.' weet voorzitter Manu Mommerency. 'Zeker sinds de rit gekoppeld is aan we Warmste Week en meetelt als rit in het nationaal toeristisch kampioenschap.'

'Ook de Oostendenaar weet de paraderit, waarbij de clubleden hun Vespa optuigen in kestrverlichting en andere seizoensversieringen, wel op prijs te stellen.

Vespaclub bezoekt legendarische fabriek Piaggio in Pontedera

vrijdag, 19 juli, 2019

Persbericht: Vespaclub bezoekt legendarische fabriek Piaggio in Pontedera

Een dertigtal leden van Vespa Club Oostende trekt momenteel door Italië. Op vrijdag 19 juli kreeg de reis de allures van een bedevaart toen de scooterrijders ontvangen werden op de geboorteplaats de Vespa: de fabriek en het museum van Piaggio in Pontedera.

Vespa Club Oostende en MUG-heli winnen in Oostenrijk

zondag, 16 juni, 2019

Oostende/Zell am See

Tijdens The Alp Days, een jaarlijks Vespatreffen in de Oostenrijkse Alpen waarop Vespa Club Oostende met 25 van haar leden een van de grotere delegaties leverde, kaapte de Belgische kustclub de prijs voor het mooiste logo weg. Vespa for Life, een vzw opgericht door twee VCO-rijders die geld inzamelt ten voordele van de Brugse MUG-helikopter kon op haar beurt op een sponsoring van maar liefst duizend euro rekenen.

Vesparit van 8.000 km voor de MUG-helikopter

maandag, 13 mei, 2019

Vesparit van 8.000 km voor de MUG-helikopter

100 Vespa’s met kerstverlichting naar de Kerstmarkt

dinsdag, 18 december, 2018

Aanstaande zaterdag organiseert Vespa Club Oostende haar jaarlijkse Kerstrit. Dit jaar rijden de Vespisten ten voordele van Arktos, dat ook in Oostende kwetsbare jongeren bijstaat, en wordt het opgehaalde bedrag verdubbeld door de leden van Kiwanis Oostende Noordzee. Niet minder dan honderd Vesparijders schreven zich in. Voor velen is deze paraderit met versierde Vespa’s dan ook het echte startschot van het eindejaar, zegt VCO-voorzitter Manu Mommerency.