Oostendse Vespaclub rijdt voor een Warm Oostende

woensdag, 2 oktober, 2019

In een mail aan de leden maakte de Vespa Club Oostende het goede doel bekend waarvoor de vereniging dit jaar via haar Charity Ride-Out geld inzamelt.
'Onze Kerstrit is inmiddels een gewaardeerde traditie geworden.' weet voorzitter Manu Mommerency. 'Zeker sinds de rit gekoppeld is aan we Warmste Week en meetelt als rit in het nationaal toeristisch kampioenschap.'

'Ook de Oostendenaar weet de paraderit, waarbij de clubleden hun Vespa optuigen in kestrverlichting en andere seizoensversieringen, wel op prijs te stellen.

Zo blijkt toch uit de talloze foto's en filmpjes die we elk jaar toegestuurd krijgen van de toeschouwers en toevallige passanten.' aldus Mommerency.

'Dit jaar steunen we met onze rit de vzw Lichtbaken die Oostendenaars die het moeilijk hebben tracht te ondersteunen met een ontmoetingscentrum waar ze naast een gezellige babbel ook terecht kunnen voor een volwaardige maaltijd.

Ook wie niet met ons meerijdt kan trouwens deze vereniging steunen, door voor €2 een warme maaltijd te sponsoren via hun website.'

De jaarlijkse Charity Ride-Out van Vespa Club Oostende vindt plaats op zaterdag 21 december en houdt halt aan Winter in het Park (Leopoldspark) en de Kerstmarkt (Vissersplein).

Meer informatie vindt u op www.vespacluboostende.be/warmoostende