Vespazette

Info Toeristisch Kampioenschap Vespa Club België 2020

Wens jij ook VCO hierin te vertegenwoordigen, stuur dan asap volgende info naar E-mail Manu

NAAM & VOORNAAM DEELNEMER  + CATEGORIE VESPA: MODERNE of STORICO

Veiligheidstips olv Chris Van Cleven

Info-avond veiligheid wegkapiteins

Datum : 17/04/2020

Tijdstip : 19u30

Plaats : in zaal Viooltje OC, Violierenlaan 3, 8400 Oostende

VCO zoekt wegkapiteins

In het kader van veiligheid en rijcomfort voor onze leden willen we de lijst met wegkapiteins aanvullen en updaten.

Was u al eender wegkapitein, gelieve uw deelname te bevestigen. Wilt u ons graag helpen door een nieuwe wegkapitein te zijn, zeer hartelijk welkom, want we hebben voldoende wegkapiteins nodig!

Wij zijn helemaal klaar voor de Charity Ride-Out van zaterdag!

Maar liefst 150 enveloppes werden klaargemaakt voor de deelnemers en dat hadden we niet kunnen doen zonder de medewerking van onze sponsors, Winter in het Park, Christmas Village, Moto's Inghelbrecht, Filou & KVO en, vooral, Brasserie Alfons!

Deze mensen en organisaties helpen ons om de vzw Lichtbaken zo gul mogelijk te sponsoren en verdienen daar meer dan een applausje voor!