Op sociale media zijn wij #vcoostende

#vcoostende

Op sociale media zijn wij #vcoostende

Ook op sociale media trachten we als Vespa Club Oostende een hechte ploeg en een warme familie te vormen. Omdat een sociaal netwerk meer is dan hier en daar een vriendschapsverzoek, een nieuwe volger of een vind-ik-leuk lanceerden we in 2016 reeds de hasthtag #vcoostende. Door de hashtag te gebruiken over de diverse sociale netwerken heen trachten we het jullie, de vespisti, zo gemakkelijk mogelijk te maken elkaar te vinden en te verbinden. Maar we vragen ook jullie medewerking. Als je iets post over VCO of een van onze activiteiten, gebruik dan de tag #vcoostende zodat anderen je post gemakkelijker terugvinden.

Wie deze hasttag gebruikt op Facebook, Twitter of Instagram draagt automatisch bij aan de reeks indrukken die online deel uitmaken van de uistraling van onze club. De blik van onze leden, hoe zij VCO'er zijn ervaren, is immers de beste reclame voor onze club en bij uitbreiding het hele Vespagebeuren.