VCO op WhatsApp tijdens (buitenlandse) Vespa-evenementen

VCO op WhatsApp

Met de Vespa Alp Days, de Vespa World Days en de trip naar de Abruzzen staan er weer heel wat internationale activiteiten op de VCO-kalender. Om snel en eenvoudig te kunnen communiceren met de VCO'ers ter plaatse zullen we dit jaar voor het eerst gebruik maken van speciale WhatsAppgroepen waarin alle VCO-deelnemers aan het betreffende evenement zullen zitten. Als er een plotse wijziging in het programma of een andere dringende boodschap is zullen de aanwezige bestuursleden deze groepen gebruiken om de meest recente informatie te delen.

Om een kakofonie aan berichtjes te vermijden zullen enkel de bestuursleden berichten kunnen posten. Zo vermijden we dat jullie na elk bericht tientallen OK's van andere deelnemers zullen krijgen. Je kan natuurlijk ook altijd de uitnodiging om deel uit te maken van een dergelijke groep weigeren, maar dan loop je uiteraard de kans dat je cruciale informatie niet ontvangt. Maak je je zorgen dat we je nachtrust zullen verstoren of dat jke overdadig veel berichtjes zal krijgen? Dat is onterecht maar mochten we je naar jouw mening toch te veel storen kan je op elk moment een WhatsAppgroep verlaten. Binnenkort krijgen de deelnemers aan de bovenstaande evenementen een uitnodiging voor deze groep. We hopen van harte dat jullie hier allemaal op zullen ingaan.

Wie nog geen WhatsApp op zijn of haar telefoon staan heeft vindt de app in de App Store of op Google Play. Opgelet: installeren alleen volstaat niet, de app is pas actief na (gratis) registratie van je nummer.