Charity Ride-Out

zaterdag, 22 december, 2018
Plaats van afspraak: 
Moto's Inghelbrecht
Uur van vertrek: 
14:15 uur

Charity Ride-Out ten voordele van Arktos vzw

Deze rit maakt deel uit van het Toeristisch Kampioenschap van Vespa Club België!

INSCHRIJVEN VIA DEZE SITE IS NIET MEER MOGELIJK MAAR KAN WEL NOG TER PLAATSE VOOR HET VERTREK

OPGELET: Wegens organisatorische redenen kan wie ter plaatse inschrijft geen aanspraak meer maken op drankbonnetjes.
Daarom wordt de deelnameprijs verlaagd van €15 naar €12. In deze, aangepaste, prijs zit nog steeds een aandenken verrekend!

Op 22 december organiseert VCO zijn jaarlijkse Kerstrit. Dit doen we voor de tweede keer ten voordele van een goed doel, de vzw Arktos

Arktos is een Vlaams expertisecentrum dat kinderen en jongeren versterkt waar nodig, en ouders, scholen, partners, overheden en de bredere samenleving ondersteunt om hetzelfde te doen.Arktos is bij uitstek een kruispuntorganisatie, actief binnen alle levensdomeinen, waarin kinderen en jongeren niet als een sector benaderd worden maar vanuit hun leefwereld. Van hieruit slaan ze actief bruggen tussen levensdomeinen, sectoren en bevoegdheden.

Sterke kinderen en jongeren worden gelukkige, evenwichtige volwassenen. Arktos gelooft dat er in elk kind en elke jongere een kracht zit die wacht om aangesproken te worden. En bovendien zien we elke dag de mogelijkheden van een samenleving waarin iedereen daarbij een actieve rol speelt.

Daarom is Arktos er, als expertisecentrum voor kinderen en jongeren die nood hebben aan ademruimte in een hypersnelle wereld. En voor ouders, partners en overheden die hen daarbij willen ondersteunen.

Inschrijving voor deze rit bedraagt €15 waarvan €10 naar het goede doel gaat. De overige €5 besteden we aan een drankje en een aandenken.

Inschrijving voor deze rit bedraagt sinds 15/12/2018 €12 waarvan €10 naar het goede doel gaat. De overige €2 besteden we aan een aandenken.

Het opgehaalde bedrag wordt verdubbeld door Kiwanis Oostende Noordzee (tot maximaal € 750)

Op het programma staan een rond- en paraderit in Oostende met een bezoek aan de kerstmarkt op het Vissersplein, aan Winter in het Park in het Leopoldpark en, als alles meezit, nog een leuke verrassing onderweg...

Het is en blijft een kerstrit dus versier je Vespa met lichtjes en alle andere toeters en bellen en haal dat Kerstmanpak ook maar van onder het stof want: weer of geen weer: wij rijden voor de jongeren van Arktos!

 

Meer info over Artktos vind je op hun website.

 

 

Met de bereidwillige medewerking van

 Oostende: de stad aan zee Lokale Politie Oostende

Organisatie: 
VCO