Dagrit (onder leiding van Benedict Delaere) (geannuleerd)

zaterdag 17 april 2021

start om 10:00 uur
Inschrijfperiode
donderdag 1 april 2021 t/m vrijdag 16 april 2021
Otegemstraat 144, Zwevegem
Aantal deelnemers
maximaal 10

Afstand ongeveer 120 km

Inschrijvingskost per persoon : 5 euro

Groep 1 onder leiding van Benedict : indien mogelijk zal er nog een tweede groep georganiseerd worden.

Het is een pittige rit met enkele kasseistroken en een paar stukjes off-road.

Voor u vertrekt controleer je best nog eens de bandenspanning van uw vespa.

Het is een rit van ongeveer 120 km met een tussenstop rond de middag aan de Hotond om de eigen meegebrachte picknic te eten.

Bij de tussenstop is er soep voorzien. (We vragen dat iedereen z'n eigen mok/tas mee brengt)

Daarna wordt de rit verder gezet tot we rond 15u30 terug aankomen in Zwevegem waar we voor frisdrank en een gebakje zullen zorgen.

We willen ook meegeven dat er bij vertrek, middagstop en op het einde een toilet zal voorzien worden (porta potti).

De inschrijvingskost bedraagt 5,00€ per persoon.

Bij slechte weersomstandigheden wordt de rit afgelast.

Groeten,

Carine en Benedict.

Als verantwoordelijke sportvereniging stelt Vespa Club Oostende vzw alles in het werk om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en om onze leden en medewerkers te beschermen.
Het garanderen van een veilige activiteiten-omgeving voor onze leden is onze topprioriteit, en dat zal altijd zo blijven.

Dit heeft als gevolg dat we ten alle tijde de voorgestelde activiteit kunnen annuleren indien de omstandigheden niet wenselijk zijn!
Indien we een activiteit moeten annuleren zal u verwittigd worden via e-mail

We willen al onze leden en medewerkers bedanken, voor hun inspanningen om veilige activiteiten te garanderen tijdens de COVID-19-pandemie.
Dit zijn werkelijk ongeziene omstandigheden en we waarderen uw toewijding.

Bestuur VCO