Vespa Club Oostende

 

 
 
 
Zoeken

Vespa Club Oostende verwelkomt nieuwe sponsor

28 april 2024  -  Activiteiten
VCO mag een nieuwe sponsor verwelkomen, wij zijn erg blij met deze ondersteuning. Bedankt Jeroen! Bij Vespatiné kan je terecht voor onderhoud, herstelling of aankoop van Vespa, Piaggio en Gilera.  Mocht u als bedrijf ook willen sponsoren. Neem dan contact op via mail sandra@vespacluboostende.be 

VCO Rosé

01 april 2024  -  Activiteiten
De mooie zomerdagen komen er aan en wat is er dan beter dan een heerlijk glaasje rosé! We  bieden jullie deze exclusieve VCO rosé wijn aan (samen met Wijnhuis Douchy). Een speelse droge rosé met een mooie frisheid met nuances van bosaardbeien, frambozen en rozenblaadjes. Prijs per fles 9€, doos van 6 flessen 50€ Deze zalige rosé-wijn is te bestellen bij het bestuur.

Vista sul Mare - 14 september

17 maart 2024  -  Activiteiten
Inschrijvingen via volgende link: Activiteit inschrijven - Vespa Club Oostende (powered by e-captain.nl) Ook dit jaar kan je met korting logeren bij Vayamundo. brochure-weekend-vakantie-naar-vayamundo-oostende-2024-nl.pdf Iedereen welkom!  

European Vespisti Week 2026

26 februari 2024  -  Activiteiten
Met fierheid laten we jullie weten dat de kandidatuur van Vespa Club Oostende voor de organisatie van de European Vespisti Week in 2026 door een uitzonderlijke algemene vergadering van Vespa Club Europa werd goedgekeurd. Wij kijken hier als club enorm naar uit om dit te mogen organiseren. Forza VCO!

Pensjesritten

28 januari 2024  -  Activiteiten
De Pensjesritten (midweek ritten voor wie gepensioneerd is of toevallig vrij is in de week) gaan voor het derde jaar op rij door.  We starten vanaf maart tot oktober, buiten de vakantieperiodes gerekend. We mikken op twee ritten per maand. Doorgaan zijn het namiddagritten, waar we uitzonderlijk eens van afwijken. We plannen een rit en twee dagen vooraf bevestigen we of gelasten we af op basis v...