Behendigheidsdag en Gymkhana

• Leuk weerzien met de VCO-leden
  • Er is een stand voorzien met VCO-gadgets
  • Tussen 10u en 12u mogelijkheid tot oefenen op mini-behendigdheidsparcours
  • Tussen 13u en 18u mogelijkheid om deel te nemen van de Gymkana wedstrijd. Hiervoor zijn 2 categoriën voorzien: handgeschakeld (oldie en PX) en automatische (van LX tot GTS)

Van zodra we meer weten over de corona-maatregelen is het mogelijk in te schrijven voor de Gymkana.

Diegene die zich niet op voorhand hebben ingeschreven kunnen dit nog de dag zelf nog als er tijd over is.

Iedereen van harte welkom, ook als toeschouwer!

Hopelijk tot binnenkort,

Team VCO

Als verantwoordelijke sportvereniging stelt Vespa Club Oostende vzw alles in het werk om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en om onze leden en medewerkers te beschermen.
Het garanderen van een veilige activiteiten-omgeving voor onze leden is onze topprioriteit, en dat zal altijd zo blijven.

Dit heeft als gevolg dat we ten alle tijde de voorgestelde activiteit kunnen annuleren indien de omstandigheden niet wenselijk zijn!
Indien we een activiteit moeten annuleren zal u verwittigd worden via e-mail

We willen al onze leden en medewerkers bedanken, voor hun inspanningen om veilige activiteiten te garanderen tijdens de COVID-19-pandemie.
Dit zijn werkelijk ongeziene omstandigheden en we waarderen uw toewijding.

Bestuur VCO