Dag rit "Het Witte Zand" vrij vertaald Wissant (onder leiding van Carlos)

zaterdag 17 juli 2021

08:30 tot 20:30 uur
Inschrijfperiode
maandag 7 juni 2021 t/m vrijdag 16 juli 2021
Inschrijving te annuleren tot
vrijdag 16 juli 2021
vertrek aan Sportpark de Shorre
Aantal deelnemers
maximaal 20

INSCHRIJVEN VERPLICHT!

Volgens de huidige info van de Franse overheid is vanaf 30 juni iedereen terug welkom in Frankrijk. Zo kunnen we met veel plezier volgende rit aankondigen:

Een dagrit VCO waardig langsheen schilderachtige dorpjes , prachtige bossen, spectaculaire krijtkliffen, charmante badplaatsen en brede stranden. We nemen voldoende tijd om van al dat moois te genieten.

• Vertrek aan het Sportpark de Schorre om stipt 8u30
  • Afstand 315 km
  • Stopplaats aan Cap Gris Nez
  • In Wissant 1 uur vrije tijd
  • Onderweg zijn er 4 stopplaatsen met sanitaire voorzieningen
  • Terug thuis om ongeveer 20.30 uur

Wat breng ik mee : Picknick (middagmaal) en een geldig rijbewijs - verzekering voor het buitenland !!!!
We vertrekken met volle tank aan het schorrepark !!

Vespisten die van buiten Oostende komen, tanken de vespa vol bij het binnenrijden van Oostende.

Voor de handgeschakelde vespa’s wordt er om de 100 km getankt (indien mogelijk een reserve pulle), Gts tanken bij in Wissant (na 200 km).

Bij laattijdige annulatie bel me op 0477/854374 of schrijf je uit via de website.

Groetjes Carlos

opale