First Classic Ride Oostende

Voormiddag:

Ontvangst met zeezicht
Verdelen van de exclusieve T-Shirt en de patch van Classic ride-out Oostende
Gezamelijk onbijt op een zonnig terras
Ride out in groep langs de kust
Aperitief en hapje met zicht op de jachthaven
Lunch met zeezicht : verrassingsbord seafood met brood en drankje

Namiddag:

Ride out in groep langs West-Vlaamse wegen
De rit eindigt met de voetjes in het zand. Gezelligheid troef aan de strandbar waar een drankje wordt aangeboden. (Misschien een danspasje)

Inschrijven kan vanaf 05/06 om 09u00 t’s voor de rappe max 50 deelnemers !!

Kostprijs 45 euro, daar zit volgende inbegrepen :
T-shirt en patch, het ontbijt, de diverse drankjes en de lunch (verrassingsbord seafood)

Iedereen die ingeschreven is, krijgt persoonlijk een mail met verdere info zoals betalingsinfo en startplaats, …

Let op! Deze rit is enkel voor handgeschakelde Vespa's

classic-2021

Als verantwoordelijke sportvereniging stelt Vespa Club Oostende vzw alles in het werk om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en om onze leden en medewerkers te beschermen. Het garanderen van een veilige activiteiten-omgeving voor onze leden is onze topprioriteit, en dat zal altijd zo blijven.Dit heeft als gevolg dat we ten alle tijde de voorgestelde activiteit kunnen annuleren indien de omstandigheden niet wenselijk zijn!Indien we een activiteit moeten annuleren zal u verwittigd worden via e-mailWe willen al onze leden en medewerkers bedanken, voor hun inspanningen om veilige activiteiten te garanderen tijdens de COVID-19-pandemie.Dit zijn werkelijk ongeziene omstandigheden en we waarderen uw toewijding.

Bestuur VCO