First Classic Ride Oostende

woensdag 21 juli 2021

info volgt

classic-2021

Als verantwoordelijke sportvereniging stelt Vespa Club Oostende vzw alles in het werk om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en om onze leden en medewerkers te beschermen. Het garanderen van een veilige activiteiten-omgeving voor onze leden is onze topprioriteit, en dat zal altijd zo blijven.Dit heeft als gevolg dat we ten alle tijde de voorgestelde activiteit kunnen annuleren indien de omstandigheden niet wenselijk zijn!Indien we een activiteit moeten annuleren zal u verwittigd worden via e-mailWe willen al onze leden en medewerkers bedanken, voor hun inspanningen om veilige activiteiten te garanderen tijdens de COVID-19-pandemie.Dit zijn werkelijk ongeziene omstandigheden en we waarderen uw toewijding.

Bestuur VCO