Christmas Charity Ride-out

maximaal 150
Aantal beschikbare plaatsen

Christmas Charity Ride-Out t.v.v. Lichtbaken vzw

Voor velen is de jaarlijkse Kerstrit één van de hoogtepunten van de sfeervolle, maar donkere dagen. In volle pracht en praal maken we een paraderit door Oostende en dragen we ons steentje bij voor een goed doel. Kleinschalig en Ostèns, zoals VCO.

VZW Lichtbaken, is een lokaal initiatief dat een ontmoetingscentrum wil zijn voor mensen die het wat moeilijk hebben en volledig bestaat uit vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor hulpbehoevende Oostendenaren. Meer over Lichtbaken vind je op www.warmoostende.be. Je kunt er ook terecht als je niet kan meerijden maar toch wil steunen.

Zie je dit alles wel zitten?

Schrijf je dan vandaag nog in via onze website en stort je bijdrage op de VCO-rekening. Van de 15 euro inschrijving gaan 12 eurootjes integraal naar VZW Lichtbaken, voor de overige 3 euro krijg je niet alleen een hapje en enkele drankjes, we hebben opnieuw een exclusieve VCO-badge voorzien!

Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, je kan ook VZW Lichtbaken sponsoren zonder mee te rijden! Stort je sponsoring op de VCO-rekening (BE85 9730 6816 8806) met de vermelding "Sponsoring Kerstrit" en wij storten het bedrag volledig door aan Lichtbaken!

En alsof dat nog niet genoeg is verdubbelen onze vrienden van Kiwanis het opgehaalde bedrag. Hiervoor een speciaal woordje van dank aan Hubert Rubbens.

Inschrijven kan via onze website: www.vespacluboostende.be

Het programma ziet er als volgt uit:

13.45  :  verzamelen aan Moto's Inghelbrecht

15.00  :  vertrek rondrit rond en door Oostende

16.00   : stop bij "Het Lichtbaken" in de Dr. Colensstraat

16.30 à 17.00  vertrek rondrit door Oostende

17.40:  vertrek via Zeedijk voor parcours Visserskaai, Albert I-promenade, Vlaanderenstraat naar de Grote Markt

18.00: rijden in de Lichtstraat in de A. Buylstraat

18.15: aankomst Kerstmarkt "Winter in het park"

18.30: aankomst Dr. Colenstraat.

Dit programma is onder voorbehoud en kan gewijzigd worden afhankelijk van de weersomstandigheden of op vraag van de bevoegde politiediensten.

Zorg dat je tijdig aanwezig bent bij Moto's Inghelbrecht, daar worden we verwend met lekkere warme dranken.

Onze stopplaats ia aan de Dr Colenstraat waar we ontvangen worden met een versnapering en een consumptie.

flyer-a5