Oerenrit : namiddagrit ( onder leiding van JP Michiels)

zaterdag 15 mei 2021

13:45 tot 15:45 uur
Inschrijfperiode
maandag 26 april 2021 t/m donderdag 13 mei 2021
Parking Schorre, naast sportzaal Mister V
Aantal deelnemers
maximaal 20

Afstand : ±95 km

Duur van de rit : 2u30

Een rustige namiddagrit door de kustpolders naar Oeren en terug langs onze bekendste rivier de IJzer.

Er wordt een stop voorzien in Oeren, indien de horeca terug open kan iets genuttigd worden in De Leute.

Groeten Jean Pierre

Als verantwoordelijke sportvereniging stelt Vespa Club Oostende vzw alles in het werk om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en om onze leden en medewerkers te beschermen.
Het garanderen van een veilige activiteiten-omgeving voor onze leden is onze topprioriteit, en dat zal altijd zo blijven.

Dit heeft als gevolg dat we ten alle tijde de voorgestelde activiteit kunnen annuleren indien de omstandigheden niet wenselijk zijn!
Indien we een activiteit moeten annuleren zal u verwittigd worden via e-mail

We willen al onze leden en medewerkers bedanken, voor hun inspanningen om veilige activiteiten te garanderen tijdens de COVID-19-pandemie.
Dit zijn werkelijk ongeziene omstandigheden en we waarderen uw toewijding.

Bestuur VCO