Dagrit (onder leiding van Benedict Delaere)

zaterdag 29 mei 2021

Vervolgdata
zondag 30 mei 2021
start om 08:30 uur
Inschrijfperiode
maandag 10 mei 2021 t/m donderdag 27 mei 2021
Sportpark De Schorre Sportparklaan Oostende-stene (76 km)
Aantal deelnemers
maximaal 17

Start 1 : Om 8u30 - Sportpark De Schorre Sportparklaan Oostende-stene (76 km)
Start 2 : Om 10u00 - Otegemstraat 144 zwevegem (120 km) (parking mogelijk)

Inschrijvingskost per persoon : 5 euro

Groep 1 onder leiding van Benedict : indien nodig zal er nog een tweede groep georganiseerd worden. (Corona maatregel)

Route beschrijving:

Een pittige rit met enkele kasseistroken en een paar stukjes off-road. voor u vertrekt controleer je best nog eens de bandenspanning van uw Vespa.

Het is een rit van ongeveer 120 km met een tussenstop rond de middag aan de Hotond om de eigen meegebracht picknick te nuttigen. Bij de tussenstop is er soep voorzien. (Iedereen brengt z’n eigen mok/tas mee)

De aankomst in zwevegem is voor zien zo rond 15.30 waar een frisdrank en gebakje zal aangeboden worden. Voorziene aankomst in Oostende 17u30 -18u00.

We willen ook meegeven dat er bij de startplaats in zwevegem, aan de picknick plaats en aan de aankomstplaats in Zwevegem een Porta Potti toilet zal voorzien worden voor de Ladies.

Bij slechte weersomstandigheden wordt de rit afgelast.

Groeten
Carine en Benedict

Als verantwoordelijke sportvereniging stelt Vespa Club Oostende vzw alles in het werk om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en om onze leden en medewerkers te beschermen.
Het garanderen van een veilige activiteiten-omgeving voor onze leden is onze topprioriteit, en dat zal altijd zo blijven.

Dit heeft als gevolg dat we ten alle tijde de voorgestelde activiteit kunnen annuleren indien de omstandigheden niet wenselijk zijn!
Indien we een activiteit moeten annuleren zal u verwittigd worden via e-mail

We willen al onze leden en medewerkers bedanken, voor hun inspanningen om veilige activiteiten te garanderen tijdens de COVID-19-pandemie.
Dit zijn werkelijk ongeziene omstandigheden en we waarderen uw toewijding.

Bestuur VCO