Vlaamse Ardennen met Benedict en Carine

08:30 tot 18:00 uur
Inschrijfperiode
zaterdag 8 mei 2021 t/m donderdag 27 mei 2021
Sportpark De Schorre Sportparklaan Oostende-stene (76 km)
Aantal deelnemers
maximaal 25
Aantal beschikbare plaatsen
9

zaterdag 29 mei 2021 of zondag 30 Mei (dezelfde rit gaat op twee dagen door omwille van Corona)

Start 1 : Om 8u30 uur - Sportpark De Schorre Sportparklaan Oostende-stene (76 km), we rijden samen naar 2de startplaats in Zwevegem

Start 2 : Om 10u00 uur - Otegemstraat 144 Zwevegem (120 km) (parking mogelijk)

Inschrijven is verplicht. Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen (coronaproof)

Route beschrijving:

Een pittige rit met enkele kasseistroken en een paar stukjes off-road. Voor je vertrekt, controleer je best nog eens de bandenspanning van uw Vespa.

Het is een rit van ongeveer 120 km met een tussenstop rond de middag aan de Hotond om de eigen meegebrachte picknick te nuttigen.

Breng voor alle zekerheid ook zelf drank mee, want we weten immers nog niet of het terras open zal zijn.

De aankomst in Zwevegem is voorzien rond 15.30 waar een frisdrank en gebakje zal aangeboden worden. Voorziene aankomst in Oostende 17u30 -18u00 uur.

Bij slechte weersomstandigheden wordt de rit afgelast.

Als verantwoordelijke sportvereniging stelt Vespa Club Oostende vzw alles in het werk om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en om onze leden en medewerkers te beschermen.
Het garanderen van een veilige activiteiten-omgeving voor onze leden is onze topprioriteit, en dat zal altijd zo blijven.

Dit heeft als gevolg dat we ten alle tijde de voorgestelde activiteit kunnen annuleren indien de omstandigheden niet wenselijk zijn!
Indien we een activiteit moeten annuleren zal u verwittigd worden via e-mail

We willen al onze leden en medewerkers bedanken, voor hun inspanningen om veilige activiteiten te garanderen tijdens de COVID-19-pandemie.
Dit zijn werkelijk ongeziene omstandigheden en we waarderen uw toewijding.

Bestuur VCO