Gymkhana, behendigheidsdag (GROEP 2) - GTS

Aantal beschikbare plaatsen

image0 2

Behendigheidsdag en Gymkana

Gymkhana is een sport waarbij een behendigheidsparcours wordt afgelegd. Het is de bedoeling om dit zo snel mogelijk te doen. Tijdens het parcours zijn er vele plotselinge wisselingen, wendingen en momenten waarbij zaken moeten worden gedragen of vastgehouden. Hierbij wordt verwacht dat de rijder lenigheid, wendbaarheid en controle over zijn Vespa toont. Je kunt deelnemen met alle mogelijke modellen van Vespa’s (handgeschakeld of automaat)
Kom zeker ook een langs bij onze infostand aan de ingang van het parcours. Aan de infostand kun je ook je goedgevulde enveloppe ophalen met de lidkaarten…….

Gezien de huidige coronamaatregelen kunnen voorlopig per groep maar 25 deelnemers inschrijven. Kies daarom het juiste uurblok op je inschrijvingsformulier.  Na jouw deelname ben je verplicht het terrein te verlaten omdat we met maximaal 25 personen samen aanwezig mogen zijn. De politie komt zeker een kijkje nemen!

Plaats: De Schorre Sportparklaan Oostende

• Groep 1 Start om 10.00 uur  tot  12.30   veiligheidsoefeningen voor alle vespa’s (Veilig rijden)
  • Groep 2 Start om 12.30 uur  tot  14.30 uur  Groep Vespa GTS
  • Groep 3 Start om 14.45 uur  tot  17.00 uur  Groep Handgeschakelde vespa's

Inschrijven is verplicht ! Maak uw keuze groep 1 - groep 2 of groep 3

Als verantwoordelijke sportvereniging stelt Vespa Club Oostende vzw alles in het werk om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en om onze leden en medewerkers te beschermen.
Het garanderen van een veilige activiteiten-omgeving voor onze leden is onze topprioriteit, en dat zal altijd zo blijven.

Dit heeft als gevolg dat we ten alle tijde de voorgestelde activiteit kunnen annuleren indien de omstandigheden niet wenselijk zijn!
Indien we een activiteit moeten annuleren zal u verwittigd worden via e-mail

We willen al onze leden en medewerkers bedanken, voor hun inspanningen om veilige activiteiten te garanderen tijdens de COVID-19-pandemie.
Dit zijn werkelijk ongeziene omstandigheden en we waarderen uw toewijding.

Bestuur VCO