Rit van Mechelen a/d Maas

zondag 20 juni 2021

Beste Deelnemers,

Door de Corona kunnen wij onze rally 2021 niet kunnen doorgaan zoals Jullie van ons gewend zijn aan ons clublokaal Kaffee Komplex;

Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze rally naar Jullie toe te sturen via mail.

Ook hebben wij dit jaar een fotowedstrijd toegevoegd aan deze rally en Jullie kunnen deze oplossen mits je de rally gereden hebt.

Wat moeten Jullie doen ? gewoon de foto’s op de juiste volgorde zetten vb. de eerste foto die je tegen komt is foto G, dan vult je in :  1=foto G , 2 = foto J enz.

Jullie kunnen het antwoord met schiftingvraag tussen 15 juni en 31 juli via mail naar ons sturen ( josconings@hotmail.be).

Schiftingsvraag luidt: hoeveel inzendingen zullen wij krijgen tussen 15 juni en 31 juli.

Er zijn natuurlijk ook prijzen te winnen: eerste prijs een waardebon van 50 euro, tweede en derde prijs een waardebon van 25 euro.

Veel succes en een heel fijne rit.

VZW Vespa Club Mechelen a/d Maas

Download deze bestanden: