Kampeerweekend Old Style

zaterdag 12 augustus 2023

Inschrijfperiode
dinsdag 14 februari 2023 t/m zaterdag 12 augustus 2023
Pays de Collines (Ellezelle)

camping-1

camping-2

Voor wie een liefhebber is van écht kamperen, vonden we een unieke plaats op het domein La Divine Providence. Het domein ligt in Ellezelle (Vieux Moulin 8), in het gehucht Wodecq. De oude nonnenschool met internaat is uniek én gespaard gebleven van de schroothamer. De voormalige speelplaats biedt een schitterend, onconventioneel terrein om er te kamperen. Old Style dus, de jaren ’50 en ‘ 60 voel je zo nabij…

Met Oldy Style bedoelen we ook dat elke kampeerder voor zichzelf zorgt. VCO is geen Club Med :-) laat dat duidelijke zijn. U kijkt zelf voor uw ontbijt en uw picknick of u spreekt met andere VCO’ers af.  Elke avond reserveert VCO iets in de streek voor wie wil. Aan u de keuze!

Het aantal kampeerders is op het domein La Divine Providence sowieso beperkt. VCO kon 20 van het maximum aantal 35 plaatsen bemachtigen. We mogen ook allemaal hetzelfde gedeelte van de camping innemen.  Dus, sfeer verzekerd!

Dat betekent dat u snel moet inschrijven. De inschrijvingen starten op 14 februari. De 20 plaatsen zijn voor VCO: hoe u die invult is om het even: een tent, een caravan, een motorhome…  Als de twintigste plaats gereserveerd is, sluiten de inschrijvingen. Wie echt wil deelnemen, wacht best niet te lang.

Heeft u het niet zo begrepen op kamperen, geen nood, u bent vrij om in de streek van Ellezelle zelf onderdak te zoeken. U meldt zich eenvoudig dagelijks op het afgesproken tijdstip aan de ingang van de camping om samen het VCO deze wondermooie te verkennen.

We voorzien drie ritten: een late namiddagrit of avondrit op zaterdag 12, een dagrit op zondag 13 en op maandag 14 augustus. Vertrek op dinsdag 15 augustus vóór 12 uur.

Een tip voor niet-kampeerders: los van onze 20 plaatsen is er op het domein één stacaravan te huur voor 10 personen: dat kan voor een groep snelle beslissers zijn. Dat kan worden besproken, los van onze organisatie. Raadpleeg daarvoor 068/28 11 78.

Tof, toch?