Vespa Club Oostende

 

 
 
 

Kampeerweekend Old Style

zaterdag 12 augustus 2023

 
Inschrijfperiode
woensdag 1 maart 2023 t/m donderdag 25 mei 2023
Locatie
Pays de Collines (Ellezelle)
 

camping-1

camping-2

Voor wie een liefhebber is van écht kamperen, vonden we een unieke plaats op het domein La Divine Providence. Het domein ligt in Ellezelle (Vieux Moulin 8), in het gehucht Wodecq. De oude nonnenschool met internaat is uniek én gespaard gebleven van de schroothamer. De voormalige speelplaats biedt een schitterend, onconventioneel terrein om er te kamperen. Old Style dus, de jaren ’50 en ‘ 60 voel je zo nabij…

Met Oldy Style bedoelen we ook dat elke kampeerder voor zichzelf zorgt. VCO is geen Club Med :-) laat dat duidelijke zijn. U kijkt zelf voor uw ontbijt en uw picknick of u spreekt met andere VCO’ers af.  Elke avond reserveert VCO iets in de streek voor wie wil. Aan u de keuze!

Het aantal kampeerders is op het domein La Divine Providence sowieso beperkt. VCO kon 20 van het maximum aantal 35 plaatsen bemachtigen. We mogen ook allemaal hetzelfde gedeelte van de camping innemen. Dus, sfeer verzekerd! 

De 20 plaatsen zijn voor VCO: hoe u die invult is om het even: een tent, een caravan, een motorhome…  Als de twintigste plaats gereserveerd is, sluiten de inschrijvingen. Wie echt wil deelnemen, wacht best niet te lang.

De prijs op de camping hangt af van het aantal inschrijvingen. Als met minder dan 30 personen zijn, wordt het basistarief gehanteerd van 35 euro gerekend per nacht voor 2 personen met een standplaats waar een camper, een tent of een caravan op staat.

Zijn we met meer dan 30 personen én staan we wat dichter in groep gemixt samen, dan geldt een korting: 10 euro per persoon per nacht. De standplaats vervalt omdat we in groep samenstaan.

Heeft u het niet zo begrepen op kamperen, geen nood, u bent vrij om in de streek van Ellezelle zelf onderdak te zoeken. U meldt zich eenvoudig dagelijks op het afgesproken tijdstip aan de ingang van de camping om samen het VCO deze wondermooie te verkennen.

Vertrek is voorzien op zondag of maandag. 

Een tip voor niet-kampeerders: los van onze 20 plaatsen is er op het domein één stacaravan te huur voor 10 personen: dat kan voor een groep snelle beslissers zijn. Dat kan worden besproken, los van onze organisatie. Raadpleeg daarvoor 068/28 11 78.

Op 25 mei worden de inschrijvingen afgesloten. Indien er te weinig interesse is, het is immers een rudimentaire kampeerformule waar iedereen voor zichzelf instaat, gaat het weekend niet door. Dit wordt op 26 mei beslist.