Vespa Club Oostende

 

 
 
 

Groote oorlog

zondag 15 oktober 2023

 
Tijd
start om 09:00 uur
Inschrijfperiode
zaterdag 2 september 2023 t/m zondag 1 oktober 2023
Locatie
Parking Kromme Elleboog
Aantal deelnemers
maximaal 50
 

Beste Groote Oorlog Vespisten

De zomer loopt op zijn laatste benen, en dan weten we het: de Groote Oorlog kom er aan! Gelukkig niet letterlijk, we beperken ons tot een aangenaam-leerzame herinneringsrit aan het rijke oorlogsverleden van onze westhoek.

We hebben intussen 10 edities achter de rug, maar toch blijven er nog veel sites of merkwaardige plaatsjes te ontdekken. Dat willen Bart en ikzelf jullie bieden op 15 oktober.

Het wordt een "dicht bij huis rit", we komen deze keer zelfs niet in de buurt van Ieper! Een positief gevolg voor de "minder snelle wespen" onder ons (bv 50cc-vespisten) is dat zij gerust ook kunnen deelnemen!

We starten in het dorp van onze secretaris Bart: LEFFINGE! Echte parels hebben wij daar ontdekt, en - zonder te verklappen wat je precies mag verwachten - het is om van te snoepen!

Van de Ijzer, inclusief enkele "nieuwe" stops, belanden we tegen de middag in Koekelare. Wie Lange Max nog niet kent... zal hem (niet) horen en... (niet) zien... maar desondanks is deze site een bezoek méér dan waard. Na kort bezoek aan de site zelf, genieten we van een lekere lunch (keuzemenu bij inschrijving), om dan door een gids meegenomen te worden in het super mooie museum...

Noteer dus alvast zondag 15 oktober: De Groote Oorlog editie 11, een volle dag kennis opdoen maar vooral genieten in regio Leffinge-Koekelare-Diksmuide!

Patrick en Bart

Deelname €30 (lunch, museumbezoek, souvenir)

 

Vertrek is voorzien om 9u stipt aan Parking Kromme Elleboog 

( Parking rechts als je van Oostende richting Gistel rijdt, na afslag Leffinge.)