VC Koksijde

Inschrijfperiode
woensdag 11 januari 2023 t/m zondag 18 juni 2023

Beste vespavrienden
Zet 18 juni alvast in jullie agenda, want dan nodigen wij iedereen graag weer uit op de tweede editie van de ITALIA Classics 2023 te Koksijde. Hét vespatreffen dat je niet mag missen en dat in onze mooie gemeente Koksijde.
Heb je een Vespa, rij dan zeker mee. We verwachten Vespisten uit heel België én daarbuiten! Geen Vespa, ook dan ben je welkom om een kijkje te komen nemen naar al dat moois.
We voorzien voor de deelnemers een ontbijtje, bepijlde rit (+gps) langs de mooiste kustroutes en het hinterland, oldtimer treffen en groepsrit, apero, foodtrucks en veel plezier. Mis dit niet! Viva Italia! 🇮🇹
WE DOEN EEN GROEPSRITJE 'CLASSICS ONLY' speciaal voor onze tweetaktvrienden! Schrijf je nu in, het aantal plaatsen is beperkt!
Organisatie is in handen van Vespa Club Koksijde
INSCHRIJVEN en meer info via onze website:
vc-koksijde 2

Wil je weten of er collega Vespisti van VCO ingeschreven zijn? Log dan in om de deelnemerslijst te kunnen zien.