Vespa Classic Days (geannuleerd)

vrijdag 4 september 2020

Brasschaat (Antwerpen)

Van vrijdag 4 september tot zondag 6 september 2020

cvd-2020-2

Beste Vespa-vrienden,

Wij nodigen jullie graag persoonlijk uit voor de Classic Vespa Days 2020 in België. Het evenement voor de klassieke 2-takt Vespa wordt gehouden van 4 tot 6 september 2020.

We informeren u dat de inschrijvingen voor de Classic Vespa Days 2020 in Brasschaat (Antwerpen) België, van 4 september tot 6 september, zullen opengaan op zaterdag 30 november 2019 om 9u.

Alle personen die lid zijn van een nationale of internationale Vespaclub die aangesloten is bij de Vespa World Club kunnen deelnemen.

Gebruik deze link voor uw inschrijving. Door in te schrijven verklaart de deelnemer zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Na registratie en betaling ontvang je een bevestiging van deelname. Voor elke deelnemer wordt een individuele bevestiging verzonden.

Voor meer informatie, bezoek de www.facebook.com/classicVespadays. Voor vragen kunnen jullie een e-mail sturen naar classicdays@vespaclubantwerpen.be .

We kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen op de Classic Vespa Days in België.

Team Classic Vespa Days.
Vespa Club Antwerpen.