Vespa Club Oostende

 

 
 
 

VRD weekend 8-10/09

vrijdag 8 september 2023

 
Inschrijfperiode
woensdag 11 januari 2023 t/m vrijdag 8 september 2023
Locatie
Ijselmeer Nederland
 
Na een geweldige eerste lustrum editie in 2022 gaat Vespa Raduno Dinges ook in 2023 weer het befaamde VRD Weekend organiseren, en wel op 8, 9 en 10 september 2023. Waarbij je kunt rekenen op een gezellige groep gepassioneerde scooter-fanaten, geweldige scooterritten, goed verzorgd eten, swingende muziek, een groot kampvuur voor sterke verhalen en… het leukste oldtimer scooter event van Nederland. Kortom een weekend dat je zeker niet mag missen.
 
Gelimiteerd aantal deelnemers
Omdat het aantal deelnemers voor het VRD Weekend gelimiteerd is, hebben scooteristi die aan eerdere edities van het VRD Weekend hebben deelgenomen voorrang op de rest. Ook hanteren wij de volgorde van binnenkomst van inschrijvingen en betalingen. De inschrijving wordt pas definitief als je van ons een bevestiging per mail krijgt. Deelname is alleen mogelijk met een klassieke handgeschakelde 2-takt motorscooter. Automaten en bromscooters zijn uitgesloten van deelname.
 
Inschrijven 2023
Denk jij nu ”daar wil ik absoluut bij zijn”, stuur dan een mail naar radunodinges@gmail.com. Wij sturen jou dan een mail met inschrijfformulier en info-brochure. Wij verwachten een grote groep deelnemers, dus wil jij jezelf verzekeren van een ticket, schrijf je dan snel in want, VOL=VOL.
 
Wij hopen jou in 2023 te mogen verwelkomen op het leukste meerdaagse oldtimer scooter-evenement van Nederland.
 
Arrivederci,
het Vespa Raduno Dinges Team,
Peter & Rob
 
vrd-ijselmeer
 
Wil je weten of er collega Vespisti van VCO ingeschreven zijn? Log dan in om de deelnemerslijst te kunnen zien.

 

 

Inschrijven