Knutselnamiddag

zondag 19 februari 2023

13:30 tot 17:30 uur
Wagenmakerststraat 20 , 8400 Oostende

Drie VCO-leden willen u graag op de knutselnamiddag ten dienste staan met uw technische vragen over uw Vespa. Steven Vanthomme stelt zijn werkplaats ter beschikking, Luc Maenhoudt en Fabien Pille, zijn er om u raad en daad te begeleiden rond al uw technische vragen. Nu reeds danken we dit enthousiaste drietal VCO-leden voor hun bijdrage.

Een totaal andere insteek
Dit jaar programmeren Luc en Fabien niets, maar stellen u vooraf de vraag waarrond u technisch advies wil. Ze tonen u graag daadwerkelijk hoe uw best te werk gaat. Op die manier vallen zij niet herhaling in vergelijking met vorige jaren én krijgt u advies op maat.

Vooraf
Zend een mail naar wouter@vespacluboostende.be uiterlijk tegen vrijdag 17 februari. Vermeld uw vraag én uw type Vespa. Op die manier zijn Luc en Fabien voorbereid om de bewuste zondag aan de slag te gaan.

De dag zelf
Op zondag 19 februari kunt terecht tussen 13.30 en 17.30 uur terecht in de Wagenmakerststraat 20 te Oostende.