Luxembourg days 2020 (geannuleerd)

vrijdag 17 juli 2020

Van vrijdag 17 tot zondag 19 juli 2020

vc-luxembourg

Beste Vespiste-vrienden,

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze Vespa-dagen 2020,
die plaatsvinden van 17 tot 19 juli 2020 in Lamadelaine.
Verder viert onze club zijn 10e verjaardag en plaatst bij deze gelegenheid een Vespa in onze bekende loterij.
Elke deelnemer heeft een kaartje opgenomen in de registratie, die ook een T-shirt, een bord, een sticker zal omvatten.
De koffie, de sandwich en het galadiner zullen uiteraard worden opgenomen. De deelname is 65.-eur.
Meld je zo snel mogelijk aan, want er zijn al heel wat plaatsen bezet, met het genoegen je te zien en met ons onze 10 jaar club te vieren.

Vespicalement

Laurent Mailliet
President van VC Luxembourg

Chers amis vespistes,

nous vous invitons chaleureusement à participer à nos Vespa Days 2020,
qui se dérouleront du 17-19 juillet 2020 à Lamadelaine.
De plus notre club fête son 10ième anniversaire et met pour cette occasion une Vespa dans notre tombola bien connue.
Chaque participant aura un ticket de tombola inclus dans son inscription qui comportera aussi un T-shirt,une plaquette,un autocollant.
Le café,le sandwich ainsi que le Gala-dinner sera naturellement inclus. La participation s'élève à 65.-eur.
Inscrivez-vous au plus vite,car déjà un bon nombre de places sont pris.
Au plaisir de vous voir et de fêtez avec nous nos 10 ans de club.

Vespicalement

Laurent Mailliet